Rozpuszczone wÂłsy majÂą teÂż kilkia konfiguracji.

Moderator: Łukasz
jej bÂądÂż co bÂądÂż kariery.
TeÂż bym chciaÂł to zobaczyc. Pewno ktoÂą moÂże mieĂŚ ale tego ktoÂś nie ma na forum niestety. Podobno w magazynie "Styl" miaÂła dÂługie, piĂŞkne wÂłosy. Ach szkoda, Âże od poczÂątku nie miaÂłem tvn24To znaczy z okresu przed sukcesem w FAKTACH gdy wystĂŞpowaÂła w serwisach informacyjnych TVN24 i Magazynie Styl.
Nie wiecie kiedy Anitka miaÂła takÂą fryzurĂŞ?
Ja mam to na video ktĂłre nie dziaÂłamichos pisze:A moÂżesz to umieÂściĂŚ![]()
Mnie te¿ ten okres bardzo interesuje a nigdzie nie mo¿na nic o tym znaleŸÌJednak najbardziej interesuje mnie Anita za m³odoœci za czasów gdy by³¹ nikomu nieznana i nazywana Królow¹ Lodu. Dziœ to inna osoba. Fenomen
tylko uwaÂżaj rzebyÂś czasem nie byÂł posÂądzony o sprzyjanie Grupie trzymajÂącej AnitkĂŞ...Mam nowy cel: aby temat o Anicie byÂł dÂłuÂższy od tego o WiadomoÂściach.
raczej trzeba siĂŞ zastanowiĂŚ czy ostatnio za czĂŞsto Patrycja nie byÂła chwalona... bo moÂże Grupa trzymajÂąca wÂładze... (Pieczynski Walter i -ska) nie uznali Âże jest za dobra i nie zdegradowali np do Pogody... moÂże ma teraz prĂłby kamerowe...Trzeba siĂŞ zastanowiĂŚ, czy czasem pani Anitka nie zrobiÂła czegoÂś Patrycji Redo...
moze chciaÂła poprostu zmieniĂŚ pozegnanie... nie wpadajmy w panikĂŞ sÂądze ze bedzie do piÂątkuPrawdopodobnie Anitka moÂże byĂŚ jutro w poranku bo nie zapowiedziaÂła siĂŞ, Âże jutro bĂŞdzie w faktach o 16.45 tylko powiedziaÂła do zobaczenia
No dzisiaj jest inna ale to nie jest te¿ ta osoba któr¹ by³a w lipcu czy sierpniu... wtedy nie by³a ju¿ zadn¹ królow¹ lodu... ale pe³n¹ energi dziennikark¹ u szczytu s³¹wy która zaczyna³a ufac ludziom... i wtedy dosta³a po pysku...Jednak najbardziej interesuje mnie Anita za m³odoœci za czasów gdy by³¹ nikomu nieznana i nazywana Królow¹ Lodu. Dziœ to inna osoba. Fenomen
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości