Konrad Borusiewicz
Moderator: Łukasz
Re: Konrad Borusiewicz
Dzis tez bedzie. Moim zdaniem idealnie sie wpasowuje w weekendy, wprowadza taki luz
Konrad ponownie w Dniu na Żywo
O której pokazali Konrada ? Bo teraz jest dokument w tvn24.Starski87 pisze:Konrad ponownie w Dniu na Żywo
Jakos 12:50 taki krotki serwis było tylko o trzęsieniu ziemi
Dzisiaj oprócz Konrada Borusiewicza kto jeszcze był w dnż? Bo nie oglądałem pozostałych serwisów.
-
- Czasem tu wpada
Marta Klos przed i po konferencji kadry.Dylam pisze:Dzisiaj oprócz Konrada Borusiewicza kto jeszcze był w dnż? Bo nie oglądałem pozostałych serwisów.
Wczoraj wg niego królową brytyjską jest Elżbieta l, dzisiaj aukcję nazwał Sotherby's zamiast Sotheby's.
Ten człowiek za każdym razem, kiedy jest na antenie popełnia skandaliczne błędy. Nie poprawia ich, nie przeprasza a zatrudniony jest najprawdopodobniej po znajomości.
Kiedyś, gdy dowiadywałem się o pracę w tej stacji, otrzymałem odpowiedź, że jeżeli nie mam znajomości, to na pracę nie mam co liczyć i niech sobie idę do Polsatu.
Ten człowiek za każdym razem, kiedy jest na antenie popełnia skandaliczne błędy. Nie poprawia ich, nie przeprasza a zatrudniony jest najprawdopodobniej po znajomości.
Kiedyś, gdy dowiadywałem się o pracę w tej stacji, otrzymałem odpowiedź, że jeżeli nie mam znajomości, to na pracę nie mam co liczyć i niech sobie idę do Polsatu.
Wskrzesić królową, która nie żyje już ponad cztery wieki? Szacun. 

Zdarzają mu sie pomyłki to fakt ale mimo to niezle sie go ogłada. Moze sie wyrobi, praktyka czyni mistrza:)
-
- Nowicjusz
Ja też lubię Pana Konrada, dobrze się go słucha i ogląda. Wiadomo że ta królowa to przejęzyczenie 

Nie tyle przejęzyczenie, co najpewniej brak jednego znaku w prompterze. Fakt - faktem, drobny niuans, pewnie nawet nie z jego winy, ale obnaża bezmyślność.
Jak wspominałem, za każdym razem popełnia błędy. Dzieci słuchają i potem uczą się błędnie, bo nikt go nie poprawia. To mnie mocno denerwuje.
KB czasami wydaje sie mocno rozkojarzony moze stad te pomyłki. Ale trzeba mu przyznać ze super radził sobie z wydaniami specjalnymi w nocy np. Po zamachach w Paryżu, ogarniał wszystko mimo późnej pory. Wiecej koncentracji panie Konradzie i bedzie ok, głos i prezencja na plus. A swoją droga ja tez bym sie nie mogl skupić pracując w miejscu gdzie jest tyle ładny h pań 

- Maciek_POZ
- Guru
Jego koncentracja jest cały czas wystawiana na pokuszenieStarski87 pisze:KB czasami wydaje sie mocno rozkojarzony moze stad te pomyłki. Ale trzeba mu przyznać ze super radził sobie z wydaniami specjalnymi w nocy np. Po zamachach w Paryżu, ogarniał wszystko mimo późnej pory. Wiecej koncentracji panie Konradzie i bedzie ok, głos i prezencja na plus. A swoją droga ja tez bym sie nie mogl skupić pracując w miejscu gdzie jest tyle ładny h pań

Nieoficjalny fanklub Agnieszki Cegielskiej - o pogodzie i nie tylko
http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!

http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!
Dokładnie, Marta ze swoim żołnierskim stylem bycia wytresuje Konrada