Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

To zdjĂŞciĂŞ siĂŞ nie wyÂświetla :!:
Czy bĂŞdzie do piÂątku to zobaczymy jutro o 6.30 :!: :!: :!:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

michos pisze:A w³aœnie na stronie neostrady jest bardzo du¿o ³apu-capu i pewnie by siê coœ znalaz³o z Anitk¹ z tamtego okresu ale jest tego bardzo du¿o i aby siê przez to przekopaÌ trzeba mieÌ bardzo du¿o czasu i przede wszystkim mieÌ cierpliwoœÌ.
A ja mam wszystkie numery Press z ostatnich dwĂłch lat wraz z pÂłytami. Na feriach to przepatrzĂŞ i zrobimy download. Na pewno jest duÂżo Anity. Do tego dojdÂą filmy, ktĂłre juz jakiÂś czas temu przesÂłaÂł mi Grzesioo. W koĂącu mamy porzÂądny serwer, wiĂŞc trzeba korzystaĂŚ.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ÂŁukaszu czemu dopiero teraz o to mĂłwisz :?: :lol:
Przej¿yj dok³adnie wszystko i zamieœÌ koniecznie :!:

Dzisiaj Anitka jest w poranku :!: :D wiĂŞc w faktach juÂż dzisiaj jej nie bĂŞdzie i pewnie dopiero za tydzieĂą w czwartek jÂą tam zobaczymy.
Dzisiaj pewnie Redo wrĂłci z urlopu bo chyba nie dokoptujÂą kogoÂś innego :?:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Widzê £ukaszu, ¿e powa¿nie zabraleœ sie do rzeczy. Ale nie martw siê - nas nie pokonasz. :D :D :D :D Ty natomiast na si³ê starasz siê nabijaÌ posty. Có¿ masz do tego prawo... :twisted:

PS z jakÂą ochotÂą zamieszczasz ostatnio capsy z AnitÂą w tym temacie...
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

doktorfaustus1 pisze:PS z jakÂą ochotÂą zamieszczasz ostatnio capsy z AnitÂą w tym temacie...
Zamieszczanie wÂłasnych fotek, zrobionych niedawno i to bardzo dobrej jakoÂści na pewno nie jest nabijaniem sobie postĂłw. Ja nie chcĂŞ mĂłwiĂŚ co siĂŞ dzieje w temacie o WiadomoÂściach. :twisted: I zobaczysz, Âże to moich feri (tj. do 14 stycznia) przgonimy Was. A o dacie 14 stycznia wszyscy pamiĂŞtajcie bo to moja 18-stka. :D
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

MoÂże ci mamy prezenty przesÂłaĂŚ co??
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

PS z jakÂą ochotÂą zamieszczasz ostatnio capsy z AnitÂą w tym temacie...
Doktorku :!: :!: :!: ty mi siĂŞ tutaj nie czepiaj Anitki :!: :)
Anita w d³ógich w³osach
U mnie siĂŞ to nie wyÂświetla(zresztÂą strona ta jets nieaktywna :!: )a nie wiem o ktĂłrÂą ci chodzi :?:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

WidzĂŞ ÂŁukaszu, Âże powaÂżnie zabraleÂś sie do rzeczy. Ale nie martw siĂŞ - nas nie pokonasz
a potem bedzie ¿e srtona jest stronniacza... ¿eby nie by³o moze zamieœcimy kilka fotek Justyny ???? :twisted: s³u¿ê pomoc¹ mam ca³kiem niez³y zbiór ;) :lol:

Czyli zaczynamy wyÂścig na capsy... :) Wiadomosci vs... Anitka ;)

zobaczymy kto wygra... ;)
U mnie siĂŞ to nie wyÂświetla(zresztÂą strona ta jets nieaktywna )a nie wiem o ktĂłrÂą ci chodzi
No strona nieaktywna ale na google dziaÂła tylko fotka maÂła...Anitka ma dÂługie wÂłosy ale nie krĂŞcone... :arrow: http://images.google.pl/imgres?imgurl=h ... pl%26lr%3D
fajny link :) jak zamieszcze jeszcze pare takich to jest szansa na wygranÂą :) zresztÂą mi to tam obojĂŞtne bo lubiĂŞ oba... :)

Michos jeœli pisa³eœ mi jakieœ pw to nie moge teraz odpisac bo nie dzia³a... jak wchodze to strona jest nieaktywna ale spróbuje za jak¹œ godzinê jeszcze raz z win 98 sie zalogowaÌ to mo¿e podzia³a :)
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

kamuii pisze:Co do Patrycji to w³¹snie ciekawa sprawa... dosÌ d³ugo jej nie ma to te¿ jest podejrzane...
oczywiscie ciesze siĂŞ Âże ostatnio coÂś Anitki jakby wiĂŞcej ale nie chciaÂła bym by to siĂŞ odbywaÂło kosztem innych... moÂże poprostu Patrycja na urlopie do sylwestra
I wsio siĂŞ wyjaÂśniÂło. Pati jest i zadziwiajÂąco duÂżo energii ze sobÂą przyniosÂła. W ogĂłle jej nie poznaje :o :lol: :lol:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

No strona nieaktywna ale na google dziaÂła tylko fotka maÂła...Anitka ma dÂługie wÂłosy ale nie krĂŞcone...
PowiĂŞkszona wersja tych fotek jest na stronie:

Kamuii Ameryki tu nie odkryÂłaÂś bo o tych zdjĂŞciach wiem od bardzo dawna i sporo czasu juÂż sÂą w necie :!:
http://abc.wp.pl/cinema-canalplus-cannes/anita.html

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Kamuii Ameryki tu nie odkryÂłaÂś bo o tych zdjĂŞciach wiem od bardzo dawna i sporo czasu juÂż sÂą w necie
wiem :) ale to nie znaczy ze kaÂżdy je widziaÂł :)
I wsio siĂŞ wyjaÂśniÂło. Pati jest i zadziwiajÂąco duÂżo energii ze sobÂą przyniosÂła. W ogĂłle jej nie poznaje
no wÂłasnie a juÂż siĂŞ baÂłam Âże bĂŞdzzie JĂŞdrzejowska... ale obawiam siĂŞ kiedy w takim razie zobaczymy AnitkĂŞ
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A ja siĂŞ nie cieszĂŞ z powrotu Redo :sad:
Zdecydowanie wolĂŞ jak Anita ma rozpuszczone wÂłosy, wyglÂąda wtedy korzystniej
A ja wolĂŞ, gdy Anita mĂłwi: ,,do zobaczenia jutro'' :lol:
Gdy wczoraj tego nie powiedziaÂła przeczuwaÂłem najgorsze, Âże dzisiaj jej
nie usÂłyszĂŞ i nie zobaczĂŞ :sad:
Na feriach to przepatrzĂŞ i zrobimy download.
ÂŚwietny pomysÂł :smile:

Ale jeÂśli chodzi Wam o pobicie wÂątku o WiadomoÂściach, ÂżyczĂŞ powodzenia :!: :lol: :lol:
Mam tylko proÂśbĂŞ do tych, ktĂłrzy chcÂą z tego wÂątku zrobiĂŚ rywala dla wÂątku o WiadomoÂściach - przestaĂącie odgrywaĂŚ w tym wÂątku szopkĂŞ, ok :?:
NiektĂłre rzeczy pisane przez Was juÂż mnie nie tyle nie bawiÂą, co denerwujÂą :twisted:
Albo zmieĂącie swoje nastawienie do nas i do Anity, albo przenieÂście siĂŞ do wÂątku o p. Pochanke, bo wasze niektĂłre wypowiedzi stylowo bardziej z niÂą siĂŞ zgrywajÂą :twisted: To groÂźba 8)
A jak siê dobrze postaracie, to za jakieœ ... pó³ roku
(optymistyczna wizja :lol:) dogonicie Faustusa :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

nic dodaÌ nic uj¹Ì...
Android <3
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Po tych Waszych wszystkich, "pozaFaktowych" zdjĂŞciach stwierdzam, Âże Anita to piĂŞkna kobieta. NaprawdĂŞ jest super, teraz siĂŞ Wam nie dziwiĂŞ. :wink:
ÂŁukasz pisze:A o dacie 14 stycznia wszyscy pamiĂŞtajcie bo to moja 18-stka.
A numer konta...? 8) No, chyba Âże podasz adres - w co osobiÂście wÂątpiĂŞ. MoÂże siĂŞ zÂłoÂżymy, co...? :wink: :lol:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Po tych Waszych wszystkich, "pozaFaktowych" zdjĂŞciach stwierdzam, Âże Anita to piĂŞkna kobieta. NaprawdĂŞ jest super, teraz siĂŞ Wam nie dziwiĂŞ.
kolejny wciÂągniĂŞty w AnitkomaniĂŞ :) brawo :):)
Ma dziewczyna urok i talent ;)
A numer konta...? No, chyba Âże podasz adres - w co osobiÂście wÂątpiĂŞ. MoÂże siĂŞ zÂłoÂżymy, co...?
nr konta Maciek to masz u O.Dyrektora ;) ÂŁukaszowi moÂżesz zapÂłaciĂŚ western union :):)

ale ja myÂślĂŞ Âże lepszy byÂłby jednak prezĂŞt.... nie w postaci pieniĂŞdzy...
Android <3
ODPOWIEDZ