Czy bĂŞdzie do piÂątku to zobaczymy jutro o 6.30

Moderator: Łukasz
A ja mam wszystkie numery Press z ostatnich dwóch lat wraz z p³ytami. Na feriach to przepatrzê i zrobimy download. Na pewno jest du¿o Anity. Do tego dojd¹ filmy, które juz jakiœ czas temu przes³a³ mi Grzesioo. W koùcu mamy porz¹dny serwer, wiêc trzeba korzystaÌ.michos pisze:A w³aœnie na stronie neostrady jest bardzo du¿o ³apu-capu i pewnie by siê coœ znalaz³o z Anitk¹ z tamtego okresu ale jest tego bardzo du¿o i aby siê przez to przekopaÌ trzeba mieÌ bardzo du¿o czasu i przede wszystkim mieÌ cierpliwoœÌ.
Zamieszczanie wÂłasnych fotek, zrobionych niedawno i to bardzo dobrej jakoÂści na pewno nie jest nabijaniem sobie postĂłw. Ja nie chcĂŞ mĂłwiĂŚ co siĂŞ dzieje w temacie o WiadomoÂściach.doktorfaustus1 pisze:PS z jakÂą ochotÂą zamieszczasz ostatnio capsy z AnitÂą w tym temacie...
a potem bedzie Âże srtona jest stronniacza... Âżeby nie byÂło moze zamieÂścimy kilka fotek Justyny ????WidzĂŞ ÂŁukaszu, Âże powaÂżnie zabraleÂś sie do rzeczy. Ale nie martw siĂŞ - nas nie pokonasz
No strona nieaktywna ale na google dziaÂła tylko fotka maÂła...Anitka ma dÂługie wÂłosy ale nie krĂŞcone...U mnie siĂŞ to nie wyÂświetla(zresztÂą strona ta jets nieaktywna )a nie wiem o ktĂłrÂą ci chodzi
I wsio siê wyjaœni³o. Pati jest i zadziwiaj¹co du¿o energii ze sob¹ przynios³a. W ogóle jej nie poznaje :okamuii pisze:Co do Patrycji to w³¹snie ciekawa sprawa... dosÌ d³ugo jej nie ma to te¿ jest podejrzane...
oczywiscie ciesze siĂŞ Âże ostatnio coÂś Anitki jakby wiĂŞcej ale nie chciaÂła bym by to siĂŞ odbywaÂło kosztem innych... moÂże poprostu Patrycja na urlopie do sylwestra
PowiĂŞkszona wersja tych fotek jest na stronie:No strona nieaktywna ale na google dziaÂła tylko fotka maÂła...Anitka ma dÂługie wÂłosy ale nie krĂŞcone...
wiemKamuii Ameryki tu nie odkryÂłaÂś bo o tych zdjĂŞciach wiem od bardzo dawna i sporo czasu juÂż sÂą w necie
no wÂłasnie a juÂż siĂŞ baÂłam Âże bĂŞdzzie JĂŞdrzejowska... ale obawiam siĂŞ kiedy w takim razie zobaczymy AnitkĂŞI wsio siĂŞ wyjaÂśniÂło. Pati jest i zadziwiajÂąco duÂżo energii ze sobÂą przyniosÂła. W ogĂłle jej nie poznaje
A ja wolĂŞ, gdy Anita mĂłwi: ,,do zobaczenia jutro''Zdecydowanie wolĂŞ jak Anita ma rozpuszczone wÂłosy, wyglÂąda wtedy korzystniej
ÂŚwietny pomysÂłNa feriach to przepatrzĂŞ i zrobimy download.
A numer konta...?ÂŁukasz pisze:A o dacie 14 stycznia wszyscy pamiĂŞtajcie bo to moja 18-stka.
kolejny wciÂągniĂŞty w AnitkomaniĂŞPo tych Waszych wszystkich, "pozaFaktowych" zdjĂŞciach stwierdzam, Âże Anita to piĂŞkna kobieta. NaprawdĂŞ jest super, teraz siĂŞ Wam nie dziwiĂŞ.
nr konta Maciek to masz u O.DyrektoraA numer konta...? No, chyba Âże podasz adres - w co osobiÂście wÂątpiĂŞ. MoÂże siĂŞ zÂłoÂżymy, co...?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 20 gości