Filmy | TVN | TVN7 | TVN Fabuła | Metro
Moderator: Łukasz
Re: Filmy | TVN | TVN7 | TVN Fabuła |
Zapomniałem dopisać.
KOLEJNY DZIEŃ GRUDNIA W TVN FABUŁA
10\12
16:00 - Złoty kompas
18:25 - Elf
21:00 - Oczy węża
23:10 - Akademia Policyjna 6: Operacja Chaos
10\12
16:00 - Złoty kompas
18:25 - Elf
21:00 - Oczy węża
23:10 - Akademia Policyjna 6: Operacja Chaos
Spoko! Myślałem że nie napisałeś bo się zmieniły prawa swoją drogą, fajnie że napisałeś te filmy że, ci się chciało :
co to drugiego weekendu grudnia w TVN FABUŁA słaby
liczyłem mimo wszystko na Gwiezdne Wojny ale coś mi się zdaje że albo zobaczymy je dopiero w styczniowe niedziele albo na wiosnę lub teraz wakacje z Gwiezdną sagą, mając na uwadze że po raz pierwszy od 6 lat nie będzie wakacji z Potterem a będzie zima. Najpewniej też LOTR ze zimówki przejdzie na aurę wiosenną bądz wakacyjną również.
Z wakacjami z Gwiezdnymi Wojnami nie jest takim złym pomysłem
co 2 tygodnie a VII w otwartej TV w ostatni dzień wakacji
co to drugiego weekendu grudnia w TVN FABUŁA słaby

Z wakacjami z Gwiezdnymi Wojnami nie jest takim złym pomysłem

Niech moc będzie z wami!
( I’m one with the Force. The Force is with me.) – Chirrut Îmwe
KOLEJNE DNI GRUDNIA W TVN FABUŁA
11\12
16:25 - Głupi i głupszy
18:40 - Rewolwer i melonik
21:00 - Con Air: lot skazańców
23:25 - Kobiety pragną bardziej
12\12
17:55 - Flicka
21:00 - Egzekutor
23:10 - Oszukać przeznaczenie 3
13\12
17:45 - Śnięty Mikołaj
21:00 - Nagłe zdarzenie
23:30 - Sylwester w Nowym Jorku
14\12
17:55 - High School Musical
21:00 - Epidemia
23:45 - Egzekutor
15\12
17:30 - Przygoda na Alasce
21:00 - Specjalista
23:25 - Oczy węża
16\12
16:00 - Rok bez Mikołaja
17:50 - Baśń z tysiąc i drugiej nocy
21:00 - The Mexican
23:40 - Con Air: lot skazańców
11\12
16:25 - Głupi i głupszy
18:40 - Rewolwer i melonik
21:00 - Con Air: lot skazańców
23:25 - Kobiety pragną bardziej
12\12
17:55 - Flicka
21:00 - Egzekutor
23:10 - Oszukać przeznaczenie 3
13\12
17:45 - Śnięty Mikołaj
21:00 - Nagłe zdarzenie
23:30 - Sylwester w Nowym Jorku
14\12
17:55 - High School Musical
21:00 - Epidemia
23:45 - Egzekutor
15\12
17:30 - Przygoda na Alasce
21:00 - Specjalista
23:25 - Oczy węża
16\12
16:00 - Rok bez Mikołaja
17:50 - Baśń z tysiąc i drugiej nocy
21:00 - The Mexican
23:40 - Con Air: lot skazańców
Czy mi się wydaje czy TVN Fabuła skacze z "Oszukaj Przeznaczenie"? nie dawno chyba była 5 część albo coś pokręciłem... a teraz jest 3 część?
Niech moc będzie z wami!
W TVN Fabuła dotychczas była tylko trzecia i piąta część cyklu "Oszukać przeznaczenie".
-
- Nowicjusz
No way!!! Wakacje bez Harry'ego Pottera to jak święta bez Kevina!!! HP ma być w wakacje na TVN i już!!! Do tego niech puszczą jeszcze go na TVN7. Był w wakacje na TVN, potem na TVN Fabuła, to teraz kolej na TVN7. Tak było w poprzednim roku.Katniss14 pisze:Spoko! Myślałem że nie napisałeś bo się zmieniły prawa swoją drogą, fajnie że napisałeś te filmy że, ci się chciało :
co to drugiego weekendu grudnia w TVN FABUŁA słabyliczyłem mimo wszystko na Gwiezdne Wojny ale coś mi się zdaje że albo zobaczymy je dopiero w styczniowe niedziele albo na wiosnę lub teraz wakacje z Gwiezdną sagą, mając na uwadze że po raz pierwszy od 6 lat nie będzie wakacji z Potterem a będzie zima. Najpewniej też LOTR ze zimówki przejdzie na aurę wiosenną bądz wakacyjną również.
Z wakacjami z Gwiezdnymi Wojnami nie jest takim złym pomysłemco 2 tygodnie a VII w otwartej TV w ostatni dzień wakacji
Nie zrozumiałaś
po pierwsze po co robić wakacje z Potterem w 2017 skoro będzie zima z Potterem w TVN. Ja nam nadzieję że teraz TVN da wakacje z Star Wars... Lubię Pottera ale nie chcę powtórki Kevina... Wakacje z SW to by było coś wspaniałego i nowego! Poza tym zbiegiem czasu uważam że Pottera da się oglądać tylko pierwsze 3 części i 2 ostatnie...

Niech moc będzie z wami!
KOLEJNY DZIEŃ GRUDNIA W TVN FABUŁA
17\12
16:45 - Śnięty Mikołaj
18:50 - Dżungla
21:00 - Od kołyski aż po grób
23:10 - Nagłe zdarzenie
17\12
16:45 - Śnięty Mikołaj
18:50 - Dżungla
21:00 - Od kołyski aż po grób
23:10 - Nagłe zdarzenie
KOLEJNE DNI GRUDNIA W TVN FABUŁA
18\12
16:05 - Przygoda na Alasce
18:25 - Zakręcony piątek
21:00 - Non-Stop
23:15 - Epidemia
19\12
17:45 - Baśń z tysiąc drugiej nocy
21:00 - Pula śmierci
23:05 - Specjalista
20\12
17:50 - Lassie
21:00 - Snowpiercer: Arka przyszłości
23:40 - Pula śmierci
21\12
18:10 - Rok bez Mikołaja
21:00 - Wygrać ze śmiercią
23:10 - Zakręcony piątek
22\12
17:30 - Piramida strachu
21:00 - Operacja Argo
23:30 - Od kołyski aż po grób
23\12
15:55 - Dżungla
17:45 - Vinci
21:00 - Człowiek-demolka
23:30 - Non-Stop
18\12
16:05 - Przygoda na Alasce
18:25 - Zakręcony piątek
21:00 - Non-Stop
23:15 - Epidemia
19\12
17:45 - Baśń z tysiąc drugiej nocy
21:00 - Pula śmierci
23:05 - Specjalista
20\12
17:50 - Lassie
21:00 - Snowpiercer: Arka przyszłości
23:40 - Pula śmierci
21\12
18:10 - Rok bez Mikołaja
21:00 - Wygrać ze śmiercią
23:10 - Zakręcony piątek
22\12
17:30 - Piramida strachu
21:00 - Operacja Argo
23:30 - Od kołyski aż po grób
23\12
15:55 - Dżungla
17:45 - Vinci
21:00 - Człowiek-demolka
23:30 - Non-Stop
Mogłeś od razu podać na 24-26 grudnia. Bo już jest znana dla TVN FABUŁA
Niech moc będzie z wami!
Ja takich źródeł nie posiadam. Jak znalazłeś to napisz.
24-26 grudnia 2016 w TVN Fabuła
24.12
16:30 Madagaskar
18:10 Miłość, szmaragd i krokodyl (do 20:30) 21:00 Poznaj mojego tatę
23:15 Arka przyszłości
25.12
16:00 Piramida strachu
18:20 Klejnot Nilu (do 20:30)
21:00 Poznaj moich rodziców
23:25 Alicja w krainie czarów
26.12
18:10 Madagaskar (do 19:55)
21:00 Jak stracić chłopaka w 10 dni
23:30 Miłość, szmaragd i krokodyl
24.12
16:30 Madagaskar
18:10 Miłość, szmaragd i krokodyl (do 20:30) 21:00 Poznaj mojego tatę
23:15 Arka przyszłości
25.12
16:00 Piramida strachu
18:20 Klejnot Nilu (do 20:30)
21:00 Poznaj moich rodziców
23:25 Alicja w krainie czarów
26.12
18:10 Madagaskar (do 19:55)
21:00 Jak stracić chłopaka w 10 dni
23:30 Miłość, szmaragd i krokodyl
Niech moc będzie z wami!
GRUDZIEŃ 2016 (27.12-31.12) | TVN FABUŁA
Książę i ja III: Królewski miesiąc miodowy / Przeczucie / Oszukać przeznaczenie V / Przygoda z pandą / Raport mniejszości / Poznaj mojego tatę / Przypadkowy mąż / Zimne światło dnia / Klejnot Nilu / Jak wytresować smoka / Moje wielkie greckie wesele / Poznaj moich rodziców / Miś Yogi / Alicja w Krainie Czarów / Licencja na miłość / Jak stracić chłopaka w 10 dni
STYCZEŃ 2017 | TVN FABUŁA
Jak wytresować smoka / Książę i ja IV: W krainie słoni / Dziewczyna z tatuażem / Przeczucie / Święta Dennisa rozrabiaki / Eagle Eye / Raport mniejszości / Miś Yogi / Polowanie na druhny / Zimne światło dnia / Heca w zoo / Tequila Sunrise / Moje wielkie greckie wesele / Kochaj i tańcz / Cztery Gwiazdki / Licencja na miłość / Los numeros / Duchy moich byłych / Historia Kopciuszka / Iron Man II / Jądro Ziemi / Iron Man III / Areszt domowy / Suma wszystkich strachów / Lizzie McGuire / Niesamowity jeździec / Uciekający pociąg / Wyspa Nim / Gwiazdka Laury i potwory ze snów / Żołnierz przyszłości / Street Dance / Niezgodna / Willow / Pompeje / Poszukiwacze bursztynowej komnaty / Byliśmy żołnierzami / Kobieta Kot / Śnięty Mikołaj II / Ratunku! Awaria / Poszukiwany / Agent Cody Banks / Szukając sprawiedliwości / Akademia policyjna VII: Misja w Moskwie / Paranoja / Jeździec bez głowy / Blues Brothers / Czarownica / Dzika lokatorka / Czego pragną dziewczyny / Olimp w ogniu / Złap mnie, jeśli potrafisz / Czy to ty, czy to ja / Monachium / Czekając na "Supermana" (film dokumentalny) / Wojna światów / Nawiedzony dwór / Szalona odwaga / Kangur Jack / 15 minut / Lemur zwany Rollo / Star Trek / W krzywym zwierciadle: Witaj Święty Mikołaju! / Star Trek: W ciemność / Zeus i Roksana / Totalna magia / Potwory i spółka / Imperium wilków
STYCZEŃ 2017 | TVN7
Film o pszczołach / Święta z zaskoczenia / Fantom / Zaczarowana / Podróż na tajemniczą wyspę / Godziny szczytu II / Totalna magia / Czy narodziła się gwiazda? / Czekając na "Supermana" (film dokumentalny) / Wehikuł czasu / Wschodnie obietnice / Legion Chrystusa (film dokumentalny) / Kandydat / Sydney / Afera naszyjnikowa / Ranczer w kosmosie / Interkosmos / Nagły cios / Legion niezwykłych tancerzy: Wybuch powstania / Legion niezwykłych tancerzy: Tajniki siły Ra / Street Dance / Street Dance II / Uwaga! Nadchodzi trener Gary / Gwiazdka Laury i potwory ze snów / Akademia policyjna / Taniec ostatniej szansy/ Bez smyczy / Rewolwer / Kontakt / Wyjście przez sklep z pamiątkami (film dokumentalny) / Niemoralna propozycja / Ostrza chwały / Dzień próby / Radośnie śpiewajmy / Ratunku! Awaria / 30 dni mroku / Na ostrzu: Ogień i lód / Legalne blondynki / Harold i Kumar: Spalone święta / Granice czasu / Akademia policyjna II: Pierwsze zadanie / Kasamowa / Szeryf z Firecreek / Oczy węża / Transfer / Lepsze życie / 15 minut / W sieci kłamstw / Latający biznes / Totalne kłopoty / Paranormal Activity III / David chce odlecieć (film dokumentalny) / Piłki z jajami / Chwała dziwkom (film dokumentalny) / Przygoda na Alasce / Szpiedzy tacy jak my / Akademia policyjna III: Ponowne szkolenie / Dorwać Smarta / Żywy lub nieumarły: Zombedia / Rio Bravo / W jak wendeta / Era rocka / Frantic / Lina / Dzieci z Jedwabnego Szlaku / Recepta na szczęście / Żywe piekło / Milion lat przed naszą erą / Stowarzyszenie wędrujących dżinsów II / Akademia policyjna IV: Patrol obywatelski / Frankie i Johnny / Jackass: Świry w akcji - Wersja 3,5 / Kult (film dokumentalny) / Wilki morskie / Posejdon / Zerwane mosty / Wejście smoka / Supermensch: Historia Shepa Gordona (film dokumentalny) / Ostatni sprawiedliwy
Książę i ja III: Królewski miesiąc miodowy / Przeczucie / Oszukać przeznaczenie V / Przygoda z pandą / Raport mniejszości / Poznaj mojego tatę / Przypadkowy mąż / Zimne światło dnia / Klejnot Nilu / Jak wytresować smoka / Moje wielkie greckie wesele / Poznaj moich rodziców / Miś Yogi / Alicja w Krainie Czarów / Licencja na miłość / Jak stracić chłopaka w 10 dni
STYCZEŃ 2017 | TVN FABUŁA
Jak wytresować smoka / Książę i ja IV: W krainie słoni / Dziewczyna z tatuażem / Przeczucie / Święta Dennisa rozrabiaki / Eagle Eye / Raport mniejszości / Miś Yogi / Polowanie na druhny / Zimne światło dnia / Heca w zoo / Tequila Sunrise / Moje wielkie greckie wesele / Kochaj i tańcz / Cztery Gwiazdki / Licencja na miłość / Los numeros / Duchy moich byłych / Historia Kopciuszka / Iron Man II / Jądro Ziemi / Iron Man III / Areszt domowy / Suma wszystkich strachów / Lizzie McGuire / Niesamowity jeździec / Uciekający pociąg / Wyspa Nim / Gwiazdka Laury i potwory ze snów / Żołnierz przyszłości / Street Dance / Niezgodna / Willow / Pompeje / Poszukiwacze bursztynowej komnaty / Byliśmy żołnierzami / Kobieta Kot / Śnięty Mikołaj II / Ratunku! Awaria / Poszukiwany / Agent Cody Banks / Szukając sprawiedliwości / Akademia policyjna VII: Misja w Moskwie / Paranoja / Jeździec bez głowy / Blues Brothers / Czarownica / Dzika lokatorka / Czego pragną dziewczyny / Olimp w ogniu / Złap mnie, jeśli potrafisz / Czy to ty, czy to ja / Monachium / Czekając na "Supermana" (film dokumentalny) / Wojna światów / Nawiedzony dwór / Szalona odwaga / Kangur Jack / 15 minut / Lemur zwany Rollo / Star Trek / W krzywym zwierciadle: Witaj Święty Mikołaju! / Star Trek: W ciemność / Zeus i Roksana / Totalna magia / Potwory i spółka / Imperium wilków
STYCZEŃ 2017 | TVN7
Film o pszczołach / Święta z zaskoczenia / Fantom / Zaczarowana / Podróż na tajemniczą wyspę / Godziny szczytu II / Totalna magia / Czy narodziła się gwiazda? / Czekając na "Supermana" (film dokumentalny) / Wehikuł czasu / Wschodnie obietnice / Legion Chrystusa (film dokumentalny) / Kandydat / Sydney / Afera naszyjnikowa / Ranczer w kosmosie / Interkosmos / Nagły cios / Legion niezwykłych tancerzy: Wybuch powstania / Legion niezwykłych tancerzy: Tajniki siły Ra / Street Dance / Street Dance II / Uwaga! Nadchodzi trener Gary / Gwiazdka Laury i potwory ze snów / Akademia policyjna / Taniec ostatniej szansy/ Bez smyczy / Rewolwer / Kontakt / Wyjście przez sklep z pamiątkami (film dokumentalny) / Niemoralna propozycja / Ostrza chwały / Dzień próby / Radośnie śpiewajmy / Ratunku! Awaria / 30 dni mroku / Na ostrzu: Ogień i lód / Legalne blondynki / Harold i Kumar: Spalone święta / Granice czasu / Akademia policyjna II: Pierwsze zadanie / Kasamowa / Szeryf z Firecreek / Oczy węża / Transfer / Lepsze życie / 15 minut / W sieci kłamstw / Latający biznes / Totalne kłopoty / Paranormal Activity III / David chce odlecieć (film dokumentalny) / Piłki z jajami / Chwała dziwkom (film dokumentalny) / Przygoda na Alasce / Szpiedzy tacy jak my / Akademia policyjna III: Ponowne szkolenie / Dorwać Smarta / Żywy lub nieumarły: Zombedia / Rio Bravo / W jak wendeta / Era rocka / Frantic / Lina / Dzieci z Jedwabnego Szlaku / Recepta na szczęście / Żywe piekło / Milion lat przed naszą erą / Stowarzyszenie wędrujących dżinsów II / Akademia policyjna IV: Patrol obywatelski / Frankie i Johnny / Jackass: Świry w akcji - Wersja 3,5 / Kult (film dokumentalny) / Wilki morskie / Posejdon / Zerwane mosty / Wejście smoka / Supermensch: Historia Shepa Gordona (film dokumentalny) / Ostatni sprawiedliwy
Liczyłem na Gwiezdne Wojny
szkoda TVN FABUŁA wypada całkiem solidnie widać że emituje świeże filmy które nie dawno pojawiły się w TVN co na plus
TVN7 niestety słaby. I co mają z tą akademią policyjną
Matik od kiedy poza tym takie pytanie jest spis na cały miesiąc dla TVN FABUŁA? myślałem że tylko jest cennik premium tv ale nie ma podanej ramówki. Jak możesz odpowiedzieć z góry dziękuję

TVN7 niestety słaby. I co mają z tą akademią policyjną

Matik od kiedy poza tym takie pytanie jest spis na cały miesiąc dla TVN FABUŁA? myślałem że tylko jest cennik premium tv ale nie ma podanej ramówki. Jak możesz odpowiedzieć z góry dziękuję

Niech moc będzie z wami!