Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Moderator: Łukasz
Re: Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Nasza niebieskooka Pani Redaktor ma 10 grudnia urodziny 

Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
-
- Stały bywalec
@Meteor a czy przypadkiem Dagmara nie była ostatnio w weekendowych serwisach w Dzień Dobry TVN?
-
- Fan Forum
Re: Fakty po południu
Dagmara Kaczmarek-Szałkow też stara się zachować dystans, pomimo uśmiechów serwowanych do prowadzącego serwis sportowy, Sergiusza Ryczela. W nawiązaniu do poznańskiej Cavaliady i oświadczyn dwójki młodych ludzi, do jakich doszło podczas tego wydarzenia, dziennikarz pytał prezenterkę TVN24, w jakich okolicznościach ją mąż poprosił o rękę. Ta jednak nie zdradziła nic więcej, stwierdzając tylko, że było: - Pięknie.
To tylko moje skromne zdanie
10 grudnia Dagmara ma urodziny 

Pani Dagmara jest bardzo dobrą prowadzącą FwP oraz FpP 

-
- Stały bywalec
To mamy nadzieję że niedługo profil Dagmary na FB przekroczy 10 tysięcy polubień. 

-
- Stały bywalec
Pani Dagmara obchodzi dzisiaj 33 urodziny, wszystkiego najlepszego dla pani redaktor! 

Dużo szczęścia i radości pani Dagmaro! 

-
- Fan Forum
A podobno kobiecie wieku się nie wypomina...
To tylko moje skromne zdanie
Wlasnie, kobiecie sie nie wypomima wieku...
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź