Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Re: Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Ślicznie!! Oby wiecej takich zdjec "calej" Dagmary i w takich kreacjach! ☺
-
- Stały bywalec
Zapewne poprowadzi też magazyn Dzień po dniu.
-
- Fanatyk :)
A tak , swoją drogą, kolejny przykład na nieprzewidywalność świata mody - jeszcze niedawno cienkie, czarne rajstopy były odsądzane przez dyktatorów mody od czci i wiary , a teraz widać, że coraz więcej pań ( na razie w TV ) sięga po nie.
Dla mnie osobiście, to powrót do czasów pierwszej młodości ( lata siedemdziesiąte ) , co oczywiście mnie bardzo cieszy
Dla mnie osobiście, to powrót do czasów pierwszej młodości ( lata siedemdziesiąte ) , co oczywiście mnie bardzo cieszy

-
- Czasem tu wpada
Widac panie prezenterki czytaja forum i coraz chetniej i czesciej zakladaja czarne rajstopki 

Kocham Martę Klos 

Ile wzrostu ma Pani Dagmara?? Czy ma aż tak długie nogi czy jednak te króciutka kreacja w połączeniu z cienkimi czarnymi rajstopkami i szpilkami potęgują takie wrażenie.
P.S. Wczoraj wyglądała nieziemsko!! A tak swoją drogą wrzuciła na FB wczoraj zdjęcie przy choince i nie miała czarnych rajstop. Czyżby wlasnie na wizje je zakładała??
P.S. Wczoraj wyglądała nieziemsko!! A tak swoją drogą wrzuciła na FB wczoraj zdjęcie przy choince i nie miała czarnych rajstop. Czyżby wlasnie na wizje je zakładała??
-
- Czasem tu wpada
-
- Stały bywalec
Piękne zdjęcia Dagmary przy choince. A tak poza tym dziś już w końcu poprowadziła Fpp.
Zdjęcie z naszego forum trafiło na profil Dagmary na fb to najlepszy dowód że tu bywa
ps dziś w ddtvn

No i na koniec roku zapomniałem o DDTVN, screenów z dzisiaj nie będzie 

-
- Stały bywalec
Na szczęście dzisiejszy występ Dagmary nie ogranicza się tylko do DDTVN. Pani redaktor właśnie prowadzi ostatnie w tym roku wydanie Faktów po południu.