No proszę, Agata w poranku i to dwa dni pod rząd. Ciekawe, co się stało z Małgosią, skoro nie ma jej od poniedziałku, może poszła na urlop podobnie jak Asia. Jeśli tak, to jutro i w niedzielę obstawiam Anię S. jako serwisantkę, która już od dawna nie była w poranku. No chyba, że Marta która dziś i wczoraj miała wolne, pojawi się w roli prowadzącej, wtedy serwisy będzie prowadził pan.
Agata w poranku
Agata w poranku i w brylach
Uśmiechnięta Agata w poranku i w brylach
11/05/2017, "Wstajesz i wiesz"
wojtek_neymar pisze: piątek 12 maja 2017, 16:19
No proszę, Agata w poranku i to dwa dni pod rząd. Ciekawe, co się stało z Małgosią, skoro nie ma jej od poniedziałku, może poszła na urlop podobnie jak Asia. Jeśli tak, to jutro i w niedzielę obstawiam Anię S. jako serwisantkę, która już od dawna nie była w poranku. No chyba, że Marta która dziś i wczoraj miała wolne, pojawi się w roli prowadzącej, wtedy serwisy będzie prowadził pan.
Może być też opcja R. Mróz z Martą na serwisie. Swoją drogą ciekawie oglądało się duet Radosław-Agata. Mają potencjał, żeby stworzyć duet taki jak Marcin z Małgosią :-)
Dobrze Agata poprowadziła serwisy w poranku, jednak dziś w poranku duet Marta-Konrad. Ciekawe dlaczego brakuje 100% etatowego duetu w poranku, czyli Marcina i Małgosi. Chyba nie pojechali na Eurowizję? Poza tym maj to jest okres komunijny, więc mogę brać pod uwagę również opcję wyjazdu na Pierwsze Komunie.
Dzisiejsza 15 na żywo była dość specyficzna, bo nie dość że "na siedząco", to o 15:30 przekształciła się w wydanie specjalne poświęcone pamięci Z. Wodeckiego. Swoją drogą Agata trochę się "dostosowała" przywdziewając czerń. Czyżby już przed tą godziną mieli już jakieś informacje?!
Bardzo możliwe, plotki szybko się roznoszą, moja koleżanka z gazety już rano miała informację ze szpitala, że... A wracając do Agaty, to dawno jej nie oglądaliśmy na ekranie. Czyżby urlop?
michal_borkowski pisze: czwartek 01 cze 2017, 15:33
Bardzo możliwe, plotki szybko się roznoszą, moja koleżanka z gazety już rano miała informację ze szpitala, że... A wracając do Agaty, to dawno jej nie oglądaliśmy na ekranie. Czyżby urlop?