Co wydarzy się 24 stycznia?
Moderator: Łukasz
Co wydarzy siĂŞ 24 stycznia?
Na stronie pojawiÂł siĂŞ licznik.
A tak poza tym to dzisiaj po raz pierwszy od dÂługiego czasu odwiediÂłem subskrypcjĂŞ i na liÂście mailingowej jest juÂż ponad 300 osĂłb, z czego kilkanaÂście w domenach najwiĂŞkszych stacji telewizyjnych. Tak sobie pomyÂślaÂłem, Âże trzeba siĂŞ bardziej staraĂŚ przy tej subskrypcji.
A tak poza tym to dzisiaj po raz pierwszy od dÂługiego czasu odwiediÂłem subskrypcjĂŞ i na liÂście mailingowej jest juÂż ponad 300 osĂłb, z czego kilkanaÂście w domenach najwiĂŞkszych stacji telewizyjnych. Tak sobie pomyÂślaÂłem, Âże trzeba siĂŞ bardziej staraĂŚ przy tej subskrypcji.
a)bêdziesz prowadzi³ g³ówne wydanie faktów do spó³ki za Anit¹ ???
b)pokaÂżesz nam swoje zdjĂŞcie z Lisem po programie "co z ta PolskÂą?"
c)strona tvn.tivi ulegnie samozniszczeniu ???
d)zmienisz podpis pod emblematem na sympatyk tvp...
wyÂślij sms pod numer 0.700 jedyne 299 zÂł plus vat
b)pokaÂżesz nam swoje zdjĂŞcie z Lisem po programie "co z ta PolskÂą?"

c)strona tvn.tivi ulegnie samozniszczeniu ???
d)zmienisz podpis pod emblematem na sympatyk tvp...

wyÂślij sms pod numer 0.700 jedyne 299 zÂł plus vat

Android <3
Re: Co wydarzy siĂŞ 24 stycznia?
wow :o no to faktycznie trzeba siĂŞ staraĂŚ o tĂŞ subskrypcjĂŞÂŁukasz pisze:[...] jest juÂż ponad 300 osĂłb, z czego kilkanaÂście w domenach najwiĂŞkszych stacji telewizyjnych
MoÂżesz zdradziĂŚ ÂŁukasz z jakich stacji telewizyjnych konkretnie?
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
No, Âładnie - czyÂżby chcieli siĂŞ wzorowaĂŚ na TVN?ÂŁukasz pisze:(...) Tele5.

ByĂŚ moÂże? Na pewno! A skÂąd to moje przekonanie? Bo to jedyna, poza oficjalnÂą, liczÂąca siĂŞ strona tego serialuArO pisze:(...), ale byĂŚ moÂże jest ktoÂś z TVP bo wiem, ze stronĂŞ odwiedzajÂą.
A tak z ciekawoœci, ArO - du¿o ju¿ odda³eœ g³osów w Telekamerach na Witolda Pyrkosza, Ma³gorzatê Ko¿uchowsk¹ i na "M jak mi³oœÌ" same w sobie?

MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Wiem, ze mojÂą strone odwiedzajÂą ludzie z TVP, prawnik serialu i ludzie z produkcji. Tak mi powiedziano podczas jednej z rozmĂłw. "Strona jest monitorowana na bierzÂąco" - to wiem. Nie mogĂŞ sobie chyba pozwoliĂŚ na odrobinĂŞ fantazji jeÂśli chodzi o plotki.

Jeœli chodzi o g³osy to wci¹¿ pisze, ze g³os z tego komputera zosta³ ju¿ oddany wiêc zag³osowa³em raz. Oczywiœcie ludzie z mojej subskrypcji dostali link i info o g³osowaniu.

Jeœli chodzi o g³osy to wci¹¿ pisze, ze g³os z tego komputera zosta³ ju¿ oddany wiêc zag³osowa³em raz. Oczywiœcie ludzie z mojej subskrypcji dostali link i info o g³osowaniu.

Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl