Wszystko leci jak z karabinu maszynowego i bez Âżadnego sensu i logiki.
Ja mmam odmienne zdanie.teÂż sÂądze iÂż to wydanie FucktĂłw nie jest zÂłe...
Dok³¹dnie wszytko wygl¹dfa jak wystzra³ magazynku z karabinu maszynowego. Aby szybciej i aby wiêcej pokazaÌ a efekt jest tego taki ¿e przeciêtna osoba nic z tego nie zrozumie.bo niestety wydanie popo³ódniowe nie daje takich mo¿liwoœci rozwoju jak g³ówne rzadko sa Live'y i nawet nie zawsze stand-up... Tu wiadomoœci czyta siê automatycznie i szybko nie ma czasu na eksperymenty z bia³ymi czy jakieœ swoje komentarze
Zgadzam siĂŞ w 100%A ja z kolei stwierdzam, zĂŞ Fakty PopoÂłudniowe wylecÂą tej jesieni, a Teleexpres powinnien poprawiĂŚ kilka pierwszych minut.
Np Fakty wieczorne mimo powaÂżnej metamrofozy (tj jako jedyne zmieniÂły studio i pojawiÂły siĂŞ w studiu TVN24) i nawet ciekawych wuywiadĂłw wyleciaÂły. Walter daÂł im zaledwie kilka miesiecy an poprawĂŞ wynikĂłw. Ta nie nadeszÂła wiĂŞc program ustÂąiÂł miejsca innym. Podoibnie jest z Faktami o 16.45. PrzecieÂż one nie potrafuiÂły wygraĂŚ nie tylko z panoramÂą o 16.00 ale i dawnymi Informacjami (15.45), ktĂłre miaÂły wiĂŞszÂą widowniĂŞ. Przeniesienie w okolice Teleexpresu chyba jest gwoÂździem do trumny. Juz niedÂługoprzyjdÂą wakacje, Fakty popoÂłudnowe bĂŞdÂą urlopowane i z tego urlopu juÂż nie wrĂłcÂą.
Ps wiĂŞc skoro jest taka profesionalna powinna miec czĂŞscie dyÂżury w TVN24. jednak ich nie ma. Czemu?! Sami odpowiedzcie sobie na to pytanie

A jak wylecÂą to Anitce pozostanie tylko ghetto tvn24

OblicztÂłem teÂż Âże przeciĂŞtnie prezenter mĂłwi w tym programie przeciĂŞtnie niecaÂłe 3min a zapowiedzi czĂŞsto trwajÂą 11sekund.