Olga z niemałym zaangażowaniem opowiadała o tym, że przy budowie mostu w Świętoszowie znaleziono niemiecką bombę z czasów II WŚ. Nie szczędziła przy tym uśmiechu, co powinno nas ucieszyć
Olga cały czas drąży wokół dwóch tematów: wczoraj mówiła o dalszym ciągu o poszukiwaniach mężczyzny, podejrzanego o napad na stację benzynową, który już trzeci dzień ukrywa się przed organami ścigania, z kolei dziś mówiła o zwolnieniach w dolnośląskiej policji w związku ze śmiercią Igora Stachowiaka.
Widziałem fotki, i zwłaszcza wczoraj Olga wyglądała kwitnąco, szczególnie że do tej czerwonej bluzeczki założyła fajną krótką spódniczkę (przynajmniej tak mi się zdawało). @Maciek_POZ Czy masz jeszcze jakieś zdjęcia Olgi, ukazujące jej całą sylwetkę?
wojtek_neymar pisze: piątek 23 cze 2017, 22:13
Widziałem fotki, i zwłaszcza wczoraj Olga wyglądała kwitnąco, szczególnie że do tej czerwonej bluzeczki założyła fajną krótką spódniczkę (przynajmniej tak mi się zdawało). @Maciek_POZ Czy masz jeszcze jakieś zdjęcia Olgi, ukazujące jej całą sylwetkę?
Zgadza się, miała czarną mini, ale niestety nie było szerokoekranowego ujęcia, jedynie chwilowo pokazali Olgę w małym okienku z lewej strony.
Dziś Olga mówiła o procesie ukraińskiego kierowcy, który wypożyczonym z firmy jeepem na samym początku Nowego Roku po pijackim rajdzie w Jeleniej Górze zabił dwie nastolatki, które stały na poboczu ulicy.
Olga relacjonowała protesty w podwrocławskiej Długołęce, gdzie w tamtejszym komisariacie stawił się Władysław Frasyniuk aby zeznawać w związku ze sprawą blokowania tzw. miesięcznicy smoleńskiej.