Muszę przyznać, że wyjątkowo niefortunnie dobrali dzisiaj Justynę, zwłaszcza że od godziny 13 pokazywane są przede wszystkim obrazki ze szkód po owych nawałnicach i jak dotąd Justyna nie pokazała się nawet na chwilę. Ale miejmy nadzieję że jeszcze się wyrobi, gdyż potencjał w niej jest niewątpliwie duży.
epsztajnek pisze: czwartek 29 cze 2017, 14:20
Dzisiaj chrzest bojowy - komentowanie sytuacji po przejściu nawałnic na żywo , bez promptera
To nie pierwszy raz. Już w dniu debiutu albo dzień po debiucie musiała komentować demonstracje w Warszawie. Dzisiaj oglądałem od ok. 14:20 i radziła sobie całkiem dobrze. Tak porównując z innymi reporterami/reporterkami przechodzącymi do studia, to się szybko wyrobiła.
Nie. Aż tak to nie zaszedłem. Po trochu dzięki Agnieszce się w to wkręciłem. Wolę, gdy mówią o dynamicznej pogodzie, niż o jałowych sporach politycznych (choć swoje poglądy mam i się ich nie wstydzę, mimo niesprzyjających warunków obecnie). Przynajmniej są ciekawe relacje reporterskie, podobnie jak w przypadku wszelakich większych imprez sportowych. Mnie najbardziej interesują media (działałem kiedyś w gazetkach szkolnych, obecnie pracuje społecznie w lokalnym periodyku), ale niestety, papierów na coś większego nie mam więc pozostaje jedynie obserwować i komentować
Z Twoimi poglądami i umiejętnością pisania, z pocałowaniem w rękę wzięłaby cię GW - choćby lokalny oddział w Poznaniu. No, ale oni ostatnio raczej zwalniają niż zatrudniają