Radomir Wit
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
Re: Radomir Wit
Radomir dziś w studiu TVN24, przedstawia on materiał o kupowaniu tabletek PO.
Już jestem
Co ciekawego opowiadał? Muszę się w końcu wybrać do Warszawki! Macie może jakiś materiał?

-
- Fan Forum
Radomir Wit relacjonował dziś z Sejmu przed godziną 18., specjalnie dla TVN24 BIS.
To tylko moje skromne zdanie
-
- Stały bywalec
Reporter TVN24 Radomir Wit obchodzi dzisiaj urodziny. Wszystkiego Najlepszego!
-
- Fan Forum
Samych RADOsnych dni, dużo MIłości, Radości, WIelu sukcesów zawodowych i... całkiem prywatTnie - szczęścia! Oby się spełniło 

-
- Fan Forum
- Nie, nie jestem rozczarowany, że Pan przyszedł - odparł Antoni Macierewicz do reportera TVN24, przed siedzibą PiS na Nowogrodzkiej, odwracając zupełnie sens jego pytania. "Spotkania" tej dwójki mają już swoją małą historię 

Czy Pan Radomir ma może dziewczynę ? Ktoś coś wie na ten temat ?
Fanki są zainteresowane
Na instagramie Pana Radomira próżno szukać wskazowek.
Wlasnie przeczytałam we wcześniejszych postach, jak jakiś zlośliwiec pospolity napisał, że "nie gustuje w płci żeńskiej".. To chyba nie jest prawda ?

Wlasnie przeczytałam we wcześniejszych postach, jak jakiś zlośliwiec pospolity napisał, że "nie gustuje w płci żeńskiej".. To chyba nie jest prawda ?
Z Instagrama Radomira można się dowiedzieć, że spotyka się on z Justyną Koselą. Być może to ona jest jego wybranką.
Eee, raczej wygladają na parę przyjacioł
Ale też miło.

- Maciek_POZ
- Guru
Szacunek dla Radomira Wita za to, co zrobił 15 września podczas konferencji prasowej Elżbiety "Reasumpcji" Witek. Po tym gdy Justyna Dobrosz-Oracz zadawała niewygodne pytania o nazwiska słynnych pięciu prawników, czy o słowa, które padły na spotkaniu w lubuskim Otyniu - pani marszałek stwierdziła, żeby "o to więcej nie pytać, bo to jest niepoważne". Później dyrektor zapytał, czy są jeszcze jakieś pytania, ale bez kwestii reasumpcji, na co Radomir zripostował: "Pozwolą Państwo, pani marszałek, panie dyrektorze, że to dziennikarze będą zadawać takie pytania, jakie chcą zadać, a nie politycy będą decydować, czy jakieś pytanie można zadać"
Tak należy ich zaginać, bo oni już naprawdę wierzą, że mogą tu Węgry zrobić, gdzie dziennikarz ma tylko rządowi przyklaskiwać...
Tak należy ich zaginać, bo oni już naprawdę wierzą, że mogą tu Węgry zrobić, gdzie dziennikarz ma tylko rządowi przyklaskiwać...
Nieoficjalny fanklub Agnieszki Cegielskiej - o pogodzie i nie tylko
http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!

http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!