Sukcesy i Porażki 2004 :)
Moderator: Łukasz
Faustus, ale to wcale nie chodzi o mojÂą ocenĂŞ, czy PieĂąkowska sympatyzuje czy nie, waÂżne jest natomiast to, Âże dla pampersĂłw jest czerwona jak radziecka flaga:P
Ja osobiÂście Jole bardzo cenie
Ja osobiÂście Jole bardzo cenie
Ostatnio zmieniony poniedziałek 03 sty 2005, 19:15 przez kajtek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
MuszĂŞ siĂŞ zastanowiĂŚ - jutro Wam powiem. Mam kilka typĂłw ale trzeba to jakoÂś uÂłoÂżyĂŚ.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
No tak zapomniaÂłam o Warakomskiej... trudnÂą ja dodaĂŚ do sukcesĂłw ale rzeczywyscie w temacie wykorzystali szansĂŞ... jak najbardziej
DostaÂła szanse niszczenia- zniszczyÂła,dokonaÂła prywatnej vendetty,i usunĂŞÂła tych ktĂłrzy jej zagraÂżali...
Trza by do tego do³¹czyÌ Juniora Waltera... w tym roku wyraŸnie siê zaktywowa³...niestety
Co do PieĂąkowskiej to nie zapominaj Faustus jednak o tym Âże i ona u kolegĂłw sobie nagrabiÂła przez wywiad w przeglÂądzie... inna sprawa ze podziwiam jaza to Âże jako jedyna miaÂła odwagĂŞ
No wÂłasnie Faustus czekamy na twĂłj ranking

Trza by do tego do³¹czyÌ Juniora Waltera... w tym roku wyraŸnie siê zaktywowa³...niestety
Co do PieĂąkowskiej to nie zapominaj Faustus jednak o tym Âże i ona u kolegĂłw sobie nagrabiÂła przez wywiad w przeglÂądzie... inna sprawa ze podziwiam jaza to Âże jako jedyna miaÂła odwagĂŞ

No wÂłasnie Faustus czekamy na twĂłj ranking

Android <3
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Czy nagrabi³a? To chyba przesadzone. Takie "okreœlenie" pojawi³o siê w jednej z gazet, w rzeczywistoœci Jolka pojecha³a po S³awiùskim i szefach TAI. O pozosta³ej czêœci redakcji nie powiedzia³a nic. Nawet wydawcó broni³a. Prawdê mówi¹c normalnych szefów w TAI mo¿na na palcach jednej rêki policzyÌ. Zawsze by³ jakiœ polityczny komsiarz, ewentualnie koœcielny. Co i tak na jedno wychodzi. Ale có¿ - politycy powinni mieÌ zakaz dostêu i wypowiadania siê w TVP - mo¿e wtedy przesza³by im ochota na wrzucanie tam swoich ludzi. Bo prawda jest taka, ¿e w Polsce nie ma takiej partii, która "nie zgwa³cia³by TVP" - traktuj¹ jak jak zdobycz. Zreszt¹ to samo obi¹ z innymi spó³kami paùstwa.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
tvp
no bez przesady! jest bardzo duÂżo takich partiidoktorfaustus1 pisze:prawda jest taka, Âże w Polsce nie ma takiej partii, ktĂłra "nie zgwaÂłciaÂłby TVP" - traktujÂą jak jak zdobycz.

Drogi MaĂŚku 
To czy byli para czy nie to juÂż inna sprawa moÂże wyssana z palca ale jednak jej pomĂłgÂł...
ZresztÂą uwaÂżam ze staÂło siĂŞ to tylko dlatego iÂż nie powiĂłdÂł siĂŞ 1 plan Huberta wyeliminowania Wincentego czyli po zamianie z Igorem... (Igora siĂŞ pozbyÂł)... Takie jest moje zdanie
i tyle
a co do
a widziaÂłam Âże jej pomĂłgÂł
co do faktu oczywiscie masz 100 % racjĂŞ 

Tu siê z Toba nie zgodzê otó¿ Hubert sam po g³osowaniu powiedzia³ ¿e jest to jego decyzja i to ona ma tu w³adzê decydowania...Nie widzê jednak sensu twierdzenia, ¿e Hubert pomóg³ Ma³gosi, bo w gruncie rzeczy wiêkszoœÌ decyzji nale¿a³a do Ewy Leji - producentki programu
To czy byli para czy nie to juÂż inna sprawa moÂże wyssana z palca ale jednak jej pomĂłgÂł...
No jaaasne przecieÂż byÂło wiadomo Âże to on bĂŞdzie najbardziej zmĂŞczony tego dnia i najszybciej odleci...A jeÂśli chodzi o sprawĂŞ Wincentego, to uwaÂżam za przesadzone nazywanie konkurencji, w ktĂłrej odpadÂł Wincenty, "ustawionÂą".
ZresztÂą uwaÂżam ze staÂło siĂŞ to tylko dlatego iÂż nie powiĂłdÂł siĂŞ 1 plan Huberta wyeliminowania Wincentego czyli po zamianie z Igorem... (Igora siĂŞ pozbyÂł)... Takie jest moje zdanie

a co do
Ja ufam temu co widzĂŞnie rozumiem jak moÂżesz ufaĂŚ ÂźrĂłdÂłom "Faktu", ktĂłra to gazeta niejednokrotnie przekonaÂła nas o tym, Âże jest zwykÂłym brukowcem (choĂŚ zapewne z aspiracjami - a to jeszcze trochĂŞ za maÂło).

Android <3
Wcale nie musia³ pomóc, jest kilka wariantów:Tu siê z Toba nie zgodzê otó¿ Hubert sam po g³osowaniu powiedzia³ ¿e jest to jego decyzja i to ona ma tu w³adzê decydowania...
1) Hubert miaÂł w uchu sÂłuchawkĂŞ, Leja chyba z nimi pojechaÂła, widziaÂła to wszystko w "reÂżyserce" i powiedziaÂła mu do ucha co ma robiĂŚ
2) WczeÂśniej kaÂżdy podaje do wiadomoÂści producenta wyniki i Hubert wiedziÂł juÂż przed "RadÂą..." co ma robiĂŚ
3) Hubert wyskoczyÂł sam z siebie z takÂą propozycjÂą, gdyÂż chciaÂł urozmaiciĂŚ "WR"
4) Hubert wyskoczyÂł sam z siebie z takÂą propozycjÂą, gdyÂż miaÂł ukaÂłd z MaÂłgosiÂą
Ostatnio zmieniony wtorek 11 sty 2005, 08:22 przez Przemek, łącznie zmieniany 1 raz.
Żartowałem.
Ja najbardziej wierzĂŞ w ten wariant; ale nigdy siĂŞ nie zgodzĂŞ, Âże Hubert sprzyjaÂł Gosi! Oni chcieli urozmaiciĂŚ ten program - na tej samej zasadzie odbyÂła siĂŞ konkurencja z "kamykami", czyli przegranie Wincentego. Nikt nie mĂłgÂł siĂŞ spodziewaĂŚ, Âże wÂłaÂśnie Wincenty odpadnie - owszem, byÂł zmĂŞczony, ale wcale nie byÂło pewne, Âże to on przegra. PrzecieÂż jest silnym facetem, o czym wielokrotnie mieliÂśmy okazjĂŞ siĂŞ przekonaĂŚ, nie liczÂąc tylko konkurencji dla niego ostatniej...kwiatek pisze:3) Hubert wyskoczyÂł sam z siebie z takÂą propozycjÂą
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Wed³ug mnie na pewno by³o to uzgodnione wczeœniej i Hubert nie mia³ tu nic do gadania. Je¿eli mia³ romans to najwy¿ej siê cieszy³ ¿e zostaje (ewentualnie mo¿e czyni³ jakieœ sugestie). On ma tam wykonywaÌ to co mu ka¿¹ i na pewno nie wyskoczy³ z tym sam od siebie na razie.
Co do Wincentego - nie uwa¿am, ¿e to konkurecja by³a pewnym sposobem na jego pozbycie siê. Móg³ odpaœÌ kto inny - np. najbardziej pijany albo najwiêkszy œpioch. Znacznie wiêkszy przekrêt wyczuwam w konkurencji fina³owej (klucze).
Co do Wincentego - nie uwa¿am, ¿e to konkurecja by³a pewnym sposobem na jego pozbycie siê. Móg³ odpaœÌ kto inny - np. najbardziej pijany albo najwiêkszy œpioch. Znacznie wiêkszy przekrêt wyczuwam w konkurencji fina³owej (klucze).
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!