Ja bĂŞdĂŞ gÂłosowaĂŚ tak:
Informacje => Justyna Pochanke
Fakty w jej wykonaniu ogl¹da siê najciekawiej, nigdy nie mo¿na usn¹Ì, ma mi³y g³os, nie j¹ka siê, nadaje siê do tego, jest profesjonalistk¹ i jest moim zdaniem zdecydowanie najlepsza w tej kategorii.
Rozrywka => Szymon Majewski
GÂłosuje na niego tylko dlatego, Âże bardzo lubiĂŞ program "Mamy CiĂŞ". Gdyby nie to mĂłj gÂłos poszedÂłby na MonikĂŞ Richardson.
Publicystyka => Tomasz Sekielski i Andrzej Morozowski
Ostatnio Monika Olejnik mnie kompletnie nudzi... Sekielski i Morozowski ciekawiej to przedstawiajÂą w studio, a ich reportaÂże do FaktĂłw sÂą znakomite. Marcin Wrona teÂż jest dobry, ale wolĂŞ Sekielskiego i Morozowskiego.
Talk show => Piotr Najsztub
Najsztub swój program prowadzi bardzo ciekawie, co jest du¿¹ sztuk¹ w tej dziedzinie. Jest bardzo dociekliwy, nie przynudza i wie co powiedzieÌ. Ewa Drzyzga jest w tym trochê gorsza. Lis jest zbyt stronniczny i mnie wkurza. Realizacja programu jest beznadziejna, a studio wygl¹da jak to z "Zerwanych wiêzi". Durczok mo¿e byÌ, ale Najsztub mimo to lepszy

Muzyka => Wilki
JakoÂś mi najbardziej przypadli do gustu

Serial => Na wspĂłlnej
The best - najbardziej realne, najfajniejsze. M jak mi³oœÌ te¿ bardzo spoko, jednak Na wspólnej du¿o lepsze.
Aktor => Maciej ZakoÂścielny
Chyba z tej grupy poprostu lubiĂŞ go najbardziej. Pyrkosz teÂż jest fajny, ale wolĂŞ ZakoÂścielnego.
Aktorka => Agnieszka Dygant
Jest the best... Jest najciekawszÂą postaciÂą w "Na dobre i na zÂłe"!