Olga Samsonowicz
Moderator: Łukasz
Re: Olga Olesek
Dzis Olga od rana mówi o wypadku kolumny z szefem NATO.
Pani Redaktor Olga chyba w nie najlepszym humorze po wczorajszych popisach Legii.
Dobrze, że praca od rana, nie ma czasu o tym myśleć.

Dobrze, że praca od rana, nie ma czasu o tym myśleć.

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Stały bywalec
Olga w bieli cudnie wygląda! Już nie mogę się doczekać jutrzejszego poranka 

Mam nadzieje, ze pojawia sie tu capsy z dzisiejszego poranka. Olga wyglądała cudnie a na instagramie poinformowała, ze po wakacjach nadal zostaje w Poranku 

Pojawią sięStarski87 pisze: sobota 26 sie 2017, 13:34 Mam nadzieje, ze pojawia sie tu capsy z dzisiejszego poranka.

Ciekawe w jakim charakterze, czy jako prowadząca serwisy, czy może utrzyma się obecna formuła weekendowych poranków.Starski87 pisze: sobota 26 sie 2017, 13:34 Olga wyglądała cudnie a na instagramie poinformowała, ze po wakacjach nadal zostaje w Poranku![]()
-
- Stały bywalec
Z tego co wiem to nadal pozostanie obecna formuła weekendowych poranków. Ale chciałbym zobaczyć też Olgę w poranku w serwisie 

Olga i Marcin poprowadzą dzis specjalne studio piłkarskie od 20:00.
-
- Stały bywalec
W ten weekend Olga nie tylko współprowadzi poranek, ale poprowadzi też Teleserwis 

Pewnie wyczerpujące takie długie dyżury ale przyznam, ze im więcej Olgi na ekranie tym dla mnie lepiej 

-
- Czasem tu wpada
Pięknie dzis w błękicie
liczę ze @melona albo @meteor podziałał 

Ode mnie nie mam capsów Olgi z poranka, ale dodałem screeny Agaty Wolnej i Asi Kryńskiej i tam widać Olgę