Grzegorz Miecugow
Moderator: Łukasz
Re: Grzegorz Miecugow

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Grzegorz Miecugow nie żyje.
-
- Stały bywalec
Smutna wiadomość.
[*]

-
- Czasem tu wpada
Szkoda. Ciekawe co się stało. Pamiętam,jak jeszcze niedawno był w Szkle. Polskie dziennikarstwo dzisiaj wiele straciło- zostanie pustka.
-
- Stały bywalec
Pamiętam że jeszcze w lipcu prowadził ten program, choćby 24 lipca kiedy SK pojawiło się po 6-dniowej (!) przerwie.
-
- Czasem tu wpada
Ostatni raz prowadził Szkło 9 sierpnia bodajże z tego co pamiętamwojtek_neymar pisze: sobota 26 sie 2017, 17:24 Pamiętam że jeszcze w lipcu prowadził ten program, choćby 24 lipca kiedy SK pojawiło się po 6-dniowej (!) przerwie.
-
- Stały bywalec
Tak swoją drogą, sprawdziłem przebieg Jego kariery medialnej. W latach 90. Miecugow prowadził "Wiadomości" oprócz takich sław jak Jarosław Gugała, Jolanta Pieńkowska czy Tomasz Lis, następnie współtworzył m.in. ze wspomnianym Lisem "Fakty" TVN oraz prowadził ten program. Był również współtwórcą TVN24, pierwszej polskiej telewizji informacyjnej. Przyczyną śmierci była najprawdopodobniej choroba nowotworowa, z którą walczył przez kilka ostatnich lat.
Trudno sobie wyobrazić tvn24 bez Grzegorza Miecugowa. Pokój jego duszy...
-
- Fan Forum
Myślałem, że to tzw. fake news, jak zobaczyłem na Facebooku.tracer2013 pisze: sobota 26 sie 2017, 17:15 Szkoda. Ciekawe co się stało. Pamiętam,jak jeszcze niedawno był w Szkle. Polskie dziennikarstwo dzisiaj wiele straciło- zostanie pustka.
To tylko moje skromne zdanie
Nowotwór wygrał...
Współczuję rodzinie Grzegorza [*] 

Nie zdążyłem zadzwonić do Szkła Kontaktowego a miałem taką chęć porozmawiać troche z P.Grzegorzem szkoda spoczywaj w pokoju niech na tamtym swiecie będzie ci jeszcze lepiej Panie Grzegorzu