Szkło kontaktowe
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
Re: Szkło kontaktowe
Dziś zamiast "Szkła kontaktowego" kolejny program wspomnieniowy o Grzegorzu Miecugowie.
-
- Czasem tu wpada
Całe piątkowe wydanie programu dla tych co nie widzieli zostało zamieszczone na stronie Szkła Kontaktowego: http://szklokontaktowe.tvn24.pl/pozegnanie,769635.html
-
- Czasem tu wpada
Na razie Szkło Kontaktowe w tygodniu prowadzi Tomasz Sianecki . Ciekawe,czy w przyszłości dojdzie jakiś nowy prowadzący,czy zostanie tak jak jest.
-
- Stały bywalec
W tygodniu nie tylko jest T. Sianecki. Zdaje się w czwartek lub wczoraj "Szkło" poprowadził Wojciech Zimiński.
-
- Nowicjusz
Z każdym kolejnym wydaniem Szkiełka czekam, że dzisiaj będzie prowadził P. Grzegorz Miecugow. I za każdym razem wielkie rozczarowanie, a za sekundę dochodzi do mnie, że już Go nie będzie. Pustka 

- Maciek_POZ
- Guru
Dziwne uczucie, prawda? Często tak jest, że wydaje się nam, że pewne osoby były i są z nami zawsze, czy to na szklanym ekranie, czy to w gronie znajomych lub bliskich. Podejrzewam, że każdemu w przypływie euforii zdarzyło się pomyśleć o swego rodzaju "nieśmiertelności" swojej czy innej osoby. A tu wystarczy jedno machnięcie kostuchy i człowieka nie ma i już nie będzie - nie przywitamy się z nim, nie porozmawiamy, nie zobaczymy... zostają tylko wspomnienia i one rzeczywiście mogą przetrwać nawet na dalsze pokolenia...Demokracja pisze: sobota 16 wrz 2017, 20:16 Z każdym kolejnym wydaniem Szkiełka czekam, że dzisiaj będzie prowadził P. Grzegorz Miecugow. I za każdym razem wielkie rozczarowanie, a za sekundę dochodzi do mnie, że już Go nie będzie. Pustka![]()
Nieoficjalny fanklub Agnieszki Cegielskiej - o pogodzie i nie tylko
http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!

http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!
Jedno pytanie ode mnie, kto wczoraj poprowadził "Szkło kontaktowe"? Ja tego niestety nie oglądałem.
-
- Fan Forum
-
- Stały bywalec
No tak, a dzisiaj w "Szkle" dla odmiany Grzegorz Markowski i Kamil Dąbrowa, czyli duet, który zazwyczaj pojawia się w niedziele.
Jednak już wczoraj oglądałem SK i przyznaję, że też się zdziwiłem, widząc duet Markowski-Dąbrowa. Ktoś coś wie kto dzisiaj będzie w programie ? 

-
- Stały bywalec
Z tego co słyszałem, dziś "Szkło" poprowadzą Wojciech Zimiński i dawno już niewidziany w programie Henryk Sawka.
-
- Czasem tu wpada
Ciekawe czy Henryk Sawka na stale wejdzie w skład programu. On jedynie był komentatorem w wyjazdowych wydaniach Szkła.wojtek_neymar pisze: sobota 07 paź 2017, 10:10 Z tego co słyszałem, dziś "Szkło" poprowadzą Wojciech Zimiński i dawno już niewidziany w programie Henryk Sawka.
-
- Fan Forum
"Bardzo cieszę się na pana Sawkę! To tak rzadko widywany w Szkle gość" - czytamy na fanpejżdzu 'Szkła". "A nie chcielibyście Państwo do swojego grona zaprosić Piotra Jaconia? Wydaje mi się bardzo interesującym kandydatem na następnego partnera naszych panów!".
To tylko moje skromne zdanie
-
- Stały bywalec
Za to od kilku dni w trakcie programu podawane są nominacje w plebiscycie "Mistrz Riposty". Dzisiaj nominowany był prezes PIS-u Jarosław Kaczyński.
Moim zdaniem to dobry pomysł z takim plebiscytem.