I jeszcze 2 zdjęcia z dzisiejszego wydania głównego, w którym w jednym z reportaży także można było ujrzeć Beatkę, w tym przypadku ozdabiającą choinkę w redakcji TeXu ozdobami ręcznie wykonanymi przez widzów, oto te zdjęcia:
Ostatnio zmieniony środa 20 gru 2017, 23:25 przez PLTelewizja2016, łącznie zmieniany 3 razy.
Bądź sobą, nie rób nic na siłę, podążaj przed siebie do celu i nie poddawaj się. Mój profil Chomikuj
I pora na świąteczną porcję zdjęć ode mnie. Jak ładna dziś Beatka była, ta fryzura, ta sukienka... Idealna świąteczna kreacja po prostu...
Przy okazji, życzę wszystkim Wesołych Świąt, zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń i wszystkiego, co najlepsze!
A tak poza tym, jak zawsze, zapraszam do oglądania!
Teleexpress EXTRA - Niedziela 24.12.2017 (Wigilia) (82 zdjęcia)
Bądź sobą, nie rób nic na siłę, podążaj przed siebie do celu i nie poddawaj się. Mój profil Chomikuj
Przy okazji najświeższych ujęć z tegorocznej Wigilii, przesyłam też zdjęcia, jak to wyglądało rok temu, oprócz tego zamieszczam także zdjęcia ze środy, 21 grudnia ub.r.
Zapraszam do oglądania!
Teleexpress EXTRA - Środa 21.12.2016 (76 zdjęć)
Teleexpress EXTRA - Sobota 24.12.2016 (Wigilia) (72 zdjęcia)
I jeszcze jedna porcja zdjęć sprzed roku, tym razem z czwartku, 29 grudnia ub.r., ostatniego wydania z Beatką w ubiegłym (2016) roku.
Zapraszam do oglądania!
Teleexpress EXTRA - Czwartek 29.12.2016 (86 zdjęć)
Spodziewajcie się ode mnie kolejnych zdjęć Beatki, bowiem dzisiaj (29.12.2017) będzie ona ponownie prowadziła oba TeXy.