Ciekawostki telemetryczne
Moderator: Łukasz
TeÂż to zauwaÂżyÂłem... Ciekawe, Âże nigdy na to nie natrafiÂłem...marcin_k pisze:od kiedy w tvn-ie leci Familiada??:)

Bo byÂło z tym parĂŞ sprzeczek i nieÂścisÂłoÂści, a poza tym nie jest to funkcja niezbĂŞdna, da siĂŞ bez tego ÂżyĂŚ - moÂżna zawsze poprosiĂŚ moderatora.michos pisze:Dlaczego nie ma funkcji "kasuj posta"
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Kolejny dzieù, kolejny sukces M jak mi³oœÌ:
ÂŹrĂłdÂło:
Centrum prasowe TVP
10 stycznia 2005 r. serial TVP2 "M jak mi³oœÌ" pobi³ kolejny rekord ogl¹dalnoœci, gromadz¹c przed telewizorami 11 mln 613 tys. widzów (32,3 proc.- dane TNS OBOP). Losy rodziny Mostowiaków, Zduùskich i innych bohaterów interesowa³y a¿ 69 osób spoœród 100 maj¹cych w tym czasie w³¹czone telewizory.
ÂŹrĂłdÂło:
Centrum prasowe TVP
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Fan Forum
- Kontakt:
W poniedziaÂłki juÂż od dÂłuÂższego czasu WiadomoÂści majÂą gorsze wyniki. Ale i tak Âśrednia w nowym roku nie spadÂła poniÂżej 5 milionĂłw.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Polska wersja pewnie pojawi siĂŞ na przyszÂłe ferie zimowe.
Szkoda, ¿e t³umacz musi czekaÌ do angielskiej premiery i nie dostanie wczeœniej ksi¹¿ki, tak aby Polacy nie musieli czekaÌ tak d³ugo...
Ale proponujĂŞ wrĂłciĂŚ do tematu oglÂądalnoÂści
A moÂże ktoÂś zaÂłoÂży specjalny temat o Harrym Potterze?
Szkoda, ¿e t³umacz musi czekaÌ do angielskiej premiery i nie dostanie wczeœniej ksi¹¿ki, tak aby Polacy nie musieli czekaÌ tak d³ugo...
Ale proponujĂŞ wrĂłciĂŚ do tematu oglÂądalnoÂści

A moÂże ktoÂś zaÂłoÂży specjalny temat o Harrym Potterze?