Dziś wstawie pierwsze capsy z 2018 roku Jak zwykle starałem się uchwycić najcenniejsze momenty poranka, w tym zwłaszcza #UśmiechMałgosi. Po raz pierwszy wykorzystałem do tego streaming w komputerze (dzięki lokalnemu operatorowi kablówki). Jedynym minusikiem jest rozdzielczość (tylko 800*600 pikseli), ale z tym już nic nie poradzimy. Ważne że będą piękne screeny z Małgosią
Małgosia w swojej wzorcowej stylizacji . Zapytana przez Roberta o swoją aukcję na WOŚP, powiedziała że skok spadochronowy w tandemie z Jej udziałem poszedł za 3'500 zł. Oczywiście w ciągu trwania całego programu nie brakło Jej wdzięku i uśmiechu, zatem zdjęć będzie dużo
Maciek_POZ pisze: środa 10 sty 2018, 15:58
Małgosia w swojej wzorcowej stylizacji . Zapytana przez Roberta o swoją aukcję na WOŚP, powiedziała że skok spadochronowy w tandemie z Jej udziałem poszedł za 3'500 zł. Oczywiście w ciągu trwania całego programu nie brakło Jej wdzięku i uśmiechu, zatem zdjęć będzie dużo
Dokladnie za 3511zl. Jako wspolorganizator aukcji - zostalem zaproszony na Hel
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź