ÂŻarty w Telexprssie byÂły zawsze. Program ten byÂł stworzony przede wszystkim dla mÂłodzieÂży. StÂąd te Tele-Hity i zabawne opowiastki czy sytuacje na koniec. W Teleexpress-Depeszach odczytywali wiadomoÂści w takich wielkich niekoĂączÂących siĂŞ kartek, a mijÂąc siĂŞ w drzwiach ostatntacyjnie siĂŞ szturchali. Tak wiĂŞc o wiele wczesniej te Âżarty byÂły niÂż czasy Smoktunowicz. W pewnym momencie uznano, Âże program ten staÂł siĂŞ zbyt powaÂżny i adresowany wÂłasciwie do dorosÂłych i powrĂłcono do mÂłodzieÂżowej formy pod markÂą Teleexpress-Junior. Przypijanie piÂątek, siema, buziaczki i inne wygÂłupy.
A Âżarcik z pÂączkami oczywiÂście pamiĂŞtam. Ale on nie byÂł dawno. MoÂże 5 lat temu.
ale Fakty popo³udniowe trac¹ ogl¹dalnoœÌ tak¿e przez to, ¿e wiadoma sprawa wiêkszoœÌ ludzi ogl¹da Teleexpress i ju¿ kilkadziesi¹t minut wczesniej na telewizorze ma ustawion¹ TVP1 :?
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
A czy przed Teleexpresem nie leci ten tasiemiec Moda na sukces?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
KtoÂś siĂŞ orientuje co siĂŞ dzieje z takimi reporterami FAKTĂW PopoÂłudniowych TVN jak MaÂłgorzata GaÂłecka, Justyna ÂŻmudzka, Joannna Lewicka, Monika Krupa czy Tomasz Grzelewski. Ten ostatni staÂł siĂŞproducentem PrzeÂświetlenia TVN24 a Monika Krupa producentkÂą wspomnianego wydania FaktĂłw. A oc z resztÂą. I podobno Olga KuÂżniak przeszla do TVNStyle.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
Nie rozumiem. Czy TVN24 ma w umwie przerywanie wszelkiego rodzaju transmisji czy programĂłw o 16.45 Rozumiem, Âże Miecugow za nie odpowiada ale czy nie moga byĂŚ na jednej antenie przy takich wydarzeniach jak dziÂś. W koĂącu to DzieĂą Na ÂŻywo trwa do 17.30
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
DziÂś podczas Sejmowej Komisji ÂŚledczej o 16.45 dalej przesÂłuchanie trwaÂło na Âżywo na antenie TVN24 kiedy na TVN zaczĂŞÂły siĂŞ Fakty popoÂłudniowe
no chyba pos³uchali naszych wypowiedzi , bo skoro ktoœ ma TVN24 to napewno TVN i moze sobie prze³¹czyÌ na Fakty popo³udniowe a komisja niech dalej leci na TVN24
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
PojawiÂły siĂŞ w mediach plotki o nowym prowadzÂącym FaktypopoÂłudnoiwe.
kogo obstawiacie...ktoÂś kogo znamy juz z wizji czy moÂże ktoÂś inny.
Ja nie mam propozycji, vbo uwaÂżam Âże obecne 2 prowadzÂące wystarczajÂą.
w³aœnie nie wiem cze,u wszyscy j¹ tam chc¹ wcisn¹Ì.
jest ambitna to fakt, faktem jest teÂż Âże zasÂłuzyÂła, ale ona mi bardziej pasuje do Dnia na ÂŻywo czy Magazynu.
Jak dla mnie to ani ona ani Porada nie pasujÂą do FaktĂłw, bynajmniej popoÂłudniowych. Nie mam propzycji. A ludzie na pewno z TVN24, bo skÂąd niby, skoro z TVN juÂż wszystkich ze 'starych FaktĂłw' pozwalniano.
wÂłoch pisze:moja propozycja
:idea: Anna KalczyĂąska - oby
czemu oby....rozwaÂżasz jakÂąs innÂą AnnĂŞ moÂże