Serwisy internetowe stacji TVN - temat zbiorczy

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

centrum prasowe tvn nie wiemy nawet jakie jest, bo jest zablokowane dla zwyklego ogladacza (prasa.tvn.pl chyba) .

Dobrze ze porownujesz strony tvp ze stronami tvn24. Bo atuty stron tvp to w³aœciwie wy³¹cznie informacja i wiadomoœÌ(W stajni ITI mamy do tego onet.pl, tvn24.pl nie mialoby wiec racji bytu). Patrz¹c na tvn.pl tez nie mozna byc zachwyconym. Ale jesli patrzec na strony tvn+ jego programy to sytuacja jest juz "bardzo inna", poniewaz wiekszasc "waznych" programow tvn ma swoje strony na onecie (uwaga, w11, rozmowy) i sa to bardzo ³adnie zrobione strony, aktualizowane coraz czesciej, a przy tym dosc tresciwe.
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

doktorfaustus1 pisze:CENTRUM PRASOWE
Raport kryminalny
Mnie te dzia³y nie zachwyci³y, chocia¿ - co nie ulega w¹tpliwoœciom - s¹ niez³e. Ale wci¹¿ widzimy w górnej czêœci strony "wypikselowane" logo TVP! :twisted:
doktorfaustus1 pisze: A o poziomie stron TVN szkoa gadaĂŚ.
Nie przesadzajmy - oni teÂż zaczynajÂą siĂŞ staraĂŚ.
doktorfaustus1 pisze:Rozumiem, Âże TVN24 jest stacjÂą prywatnÂą, ale czemu np CNN moÂże mieĂŚ bardzo dobry serwis informacyjny w internecie?
Tu siĂŞ akurat zgadzam, bo TVN24 naprawdĂŞ ma ÂżenujÂąco niedopracowanÂą i ubogÂą stronĂŞ. Oby w koĂącu i o informacje zadbali... :roll:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Bary³a, je¿eli se nie mylê to wiêkszoœÌ programów TVNu ma swoje strony w interencie, ale zazwyczaj ograniczaj¹ siê one do... jednej strony- nazwa programu, logo, zdjêcie i godzina emisji. Nic wiêcej. TVP od kilku miesiêcy rozbudowywuje swoje dzia³y - poszczego³ne programy otrzymuj¹ swoje strony i ca³oœc naprawdê wygl¹da dobrze. Ostatnio Kawa czy herbata dosta³¹ now¹ stronê i jest tam wszystko co dotyczy tego programu.

Onet to przedsiĂŞwziĂŞcie czyto komercyjne i trudno porĂłwnywaĂŚ coÂś takiego z serwisami internetowymi w Polsce. A przecieÂż mogliby w jakiÂś sposĂłb promowaĂŚ tam TVN (w wiĂŞkszym stopniu niÂż obecnie), lub przynajmniej TVN24, bo link "Zobacz dzisiaj w Faktach o 19.00" aÂż tak wielkÂą i dobra reklamÂą nie jest.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

No i tu siê mylisz. Rzeczywiscie czêœÌ stron jest statycznych.
W nawiasie pozwolilem sobie na ogolna ocene
Ale spĂłjrz przede wszystkim na:
uwaga.onet.pl - UWAGA - (5/5) - wszystko co trzeba
nawspolnej.onet.pl - NA WSPÓLNEJ - (4,8/5) - jak na serial sporo - strona niewiele rozni sie od strony M jak Mi³o¶æ
kryminalni.onet.pl - KRYMINALNI - (4,9/5) - zaskoczyli mnie, bardzo spoko
w11.onet.pl - W11 WydziaÂł ÂŚledczy - (4,5/5) - grafika extra, gorzej z
treÂściÂą
mojakrew.onet.pl - MOJA KREW - (4,4/5) - nie poraÂża, ale wystarczajÂąca
cameracafe.onet.pl - CAMERACAFE (4,7/5) - ok, na serial w porzÂądku
rozmowywtoku.onet.pl - 4,9/5 - bez zastrzeÂżeĂą
ciaodarwin.onet.pl - 4/5 - moglo byc lepiej, ale strona mnie zaskoczyla
poprostugotuj - 4/5 - ok,ale mozna byÂło ja rozbudowac
Inne strony:
najslabszeogniwo.onet.pl - 4,3/5 - nie zachwyca
superwizjer.onet.pl - 4/5 - moglo byc po prostu lepiej
podnapieciem.onet.pl - 4/5 - ehh, szkoda oczu
granice.onet.pl - 3/5 - maÂło informacji
mamycie.onet.pl - 2/5 - strona na odwal

Strony programĂłw, ktĂłrych juÂż nie ma na antenie:
misjamartyna.onet.pl - MISJA MARTYNA - (4,5/5) - dosc dobrze
detektyw.onet.pl - DETEKTYW - (4/5) - sÂłabo, nawet bardzo...
bitwaoanglie.onet.pl - BITWA O ANGLIÊ - (3/5) - chyba tylko by byla...
wyprawarobinson.onet.pl - WYPRAWA ROBINSON - (4,5/5) - ok
usterka.onet.pl - 4/5 - taka sobie
iq.onet.pl - 4,2/5
zmaganiamiast.onet.pl - 4,4 - moglo byc lepiej

Reszte ocenie pozniej bo mi nudno
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Jeszcze sÂą inne: :D
najsztub.onet.pl - Najsztub pyta
elife.onet.pl - E-life
24naj.onet.pl - 24 Naj
dcw.onet.pl - Dla Ciebie Wszystko
chwilaprawdy.onet.pl - Chwila Prawdy
bigbrother.tvn.pl - Big Brother
jjj.onet.pl - Jestem Jaki Jestem
thetrip.onet.pl - The trip
tddg.onet.pl - Twoja Droga do gwiazd
miastozbrodni.onet.pl - Miasto zbrodni
cela.onet.pl - Cela
telegra.onet.pl - Tele Gra
kasiaitomek.onet.pl - Kasia i Tomek
kawalerdowziecia.onet.pl - Kawaler do wziĂŞcia
wedwoje.tvn.pl - We dwoje
jarmarkeuropa.onet.pl - Jarmark Europa
trzyserca.onet.pl - Trzy serca
adopcje.onet.pl - Adopcje
alfabetmafii.onet.pl - Alfabet mafii

Faustus znĂłw nie ma racji :P
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Ta, jasne - wszedÂłem wÂłasnie na Najsztuba i 3 minuty zajĂŞÂło mi znalezienie zapisu rozmĂłw. OczywiÂście wszytko nie czytelne - ciema czerwieĂą na czarnym tle - aÂż chce siĂŞ czytaĂŚ te pytania i odpowiedzi. Nie ma co.
Przy okazji stosujesz sietnÂą punktacjĂŞ - storna dobra ma 4,5 na 5 a zÂła 4 na 5. Wiec za co sÂą te cztery punkty?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

bo zla jest w stosunku do innych stron tvn czy tez powinna zawieraĂŚ jeszcze wiecej , ale ogolnie jest na 4
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

doktorfaustus1 pisze:Ta, jasne - wszedÂłem wÂłasnie na Najsztuba i 3 minuty zajĂŞÂło mi znalezienie zapisu rozmĂłw.
Bo jesteÂś nieinteligentny. W gĂłrnym menu wielki napis "archiwum" i dotarcie do wybranej rozmowy zajmuje maksymalnie 10 sekund.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

DziĂŞkujĂŞ ÂŁukaszu za ciepÂłe sÂłowo.
Na psychologii powiedzili nam, ¿e skoro studiujemy, to nasze IQ musi przekraczaÌ 130, ale widze, ¿e to wci¹¿ za ma³o aby poprawnie przegl¹daÌ strony programów TVN.
Otó¿ wzorem TVP najecha³em na nazwisko (g³ówna strona) goœcia programu, ale zamiast zapisu rozmowy wyskoczy³y jakieœ linki do komentarzy, które prawdê mówi¹c obchodz¹ mnie tyle co zesz³oroczny œnieg.

A tak swojÂą droga, liczyÂłem, ze zainspiruje Was data 27 stycznia...
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

no mnie zainteresowala, ale zaraz stwierdzilem ze to tvp cos pewnie robi i sie tym juz podniecasz :lol:
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

a czemu akurat 27 stycznia? cos siĂŞ wtedy stanie? to jakieÂś Âświeto o ktĂłrym nie wiem? :arrow:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

No jasen, Âże TVP coÂś robi. Ale nie tylko z tego powodu jestem tym zainteresowany.
OtĂłz szanowny arrow ostatnio twierdziliÂście, Âże historia to daty.
27 stycznia przypada 60 rocznica wyzwolenia obozu Auschwitz - Birkenau. Oczywiscie chiaÂłbym jechaĂŚ na te uroczytoÂści, ale podobno zjedzie tam tylu moÂżnych tego Âświata, Âże bez zaproszenia nie wpuszczÂą nikogo, nawet zorganizowanej grupy studentĂłw z koÂła naukowego Instytu Historii. CĂłz zostaje mi TV. A naprawdĂŞ chciaÂłem tam byĂŚ i przy okazji zobaczyĂŚ "kuchniĂŞ" tak wielkiej transmisji.
Artur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Artur »

http://program.tvn.pl/ - to znam, ale czy ktos wie, czy jest mozee tez dostepna stara strona tvn7 ? Bo aktualny program siodemki tez podaja, w takiej samej grafice jak na starej stronie, wiec moze i cala strona jest dostepna?

http://program.tvn.pl/program7/program.asp - program tvn7 http://program.tvn.pl/program/program.asp - to samo, tylko tvn.

[edit]______________________________________________

DziĂŞki za pomoc :evil2: juz wlasnie sam znalazlem: http://program.tvn.pl/tvn7/. A tyle sie tej strony naszukalem...

No, czyli widac, ze jednak ta stara strona tvn to nie przez przypadek jest, a specjalnie, bo skoro siodemki tez jest.

P.S. Ale ta strona to w ogole jakas przedpotopowa jest. Z 2002 roku? To juz nie mieli nowszej, np. z 2004?
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Powinni przynajmniej zrobiĂŚ strone gdzie by byÂły fotki i info o programach, dziennikarzach i reporterach a pozaty chyba ich stac na leprzÂą oprawe bo ta jest do chszanu
Wróciłem!!
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Nie wiem jak u Was, ale u mnie te strony wÂłasnie przestaÂły dziaÂłaĂŚ.
Trzeba byÂło ciszej wymieniaĂŚ siĂŞ linkami, wtedy moÂże byÂśmy mogli nadal podglÂądaĂŚ program TVN na najbliÂższy miesiÂąc.
:)
ODPOWIEDZ