Grzegorz Kajdanowicz
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Widzia³em ten materia³, ale najbardzie rozœmieszy³ mnie pokazany przez dwie sekundy wzór chemiczny - nawet nie by³o czasu na jego analizê. Ot tak sobie mign¹³ na ekranie. Ostatni raz chemie mia³em 6 lat temu i musze d³u¿ej myœleÌ. Dwie sekundy to za ma³o.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Wywiad z Grzegorzem Kajdanowiczem
http://gala.onet.pl/0,1210809,1,wywiady.html wywiad z gali z naszym ulubieĂącem a to najciekawsze cytaty...
1.
2.
3.
4.
5.
Ogólna refleksja jest taka ¿e jest to oczywiœcie typowy sponsorowany wywiad w jakich celuje Gala... robi najczêsciej wywiady z tymi z którymi nikt inny by go nie zrobi³... Festiwal ob³ódy i cynizmu... o jaki bym jednak A*tomata nie podejrzewa³a... :? Jest te¿ oczywiste i¿ ten kto ten wywiad przeprowadza³ nie mia³ najmniejszego pojêcia o tym kto jest dobrym dziennikarzem a kto nie...
No i cieszĂŞ siĂŞ ze Michos mnie ostrzegÂł bo gdybym zobaczyÂła ten wywiad w gazecie to poszÂła by na strzĂŞpy...

1.
Ciekawe ktĂłrzy ?????
NajgÂłoÂśniejsza zmiana miejsc ostatniego sezonu. Z reportera zmieniÂł siĂŞ w prowadzÂącego Fakty w TVN, a widzowie okrzyknĂŞli go godnym nastĂŞpcÂą Tomasza Lisa
2.
a moÂże zaskakuje go Âże potrafi czytac ????Informacje, ktĂłre czyta, czasem go zaskakujÂą.
3.
ProponujĂŞ wiĂŞc wyspaĂŚ siĂŞ i ustÂąpiĂŚ komuÂś miejsca... :?Nie wysypiam siĂŞ. Nie przespaÂłem caÂłej nocy od dwĂłch miesiĂŞcy, od czasu, gdy urodziÂł siĂŞ maÂły. Szczerze mĂłwiÂąc, jestem zmĂŞczony dramatycznie.
4.
bez komentarza...Trzeba liczyĂŚ na siebie.
5.
a Âświstak siedzi i zawija je w te sreberka..... :? Grzechu kto Ci w to uwierzy ? no kto ????GALA: PchaÂł siĂŞ pan do prowadzenia FaktĂłw?
G.K.: Ja w ogĂłle raczej siĂŞ nie pcham. PrzyszedÂł do mnie szef, zÂłoÂżyÂł mi takÂą propozycjĂŞ, a ja zgodziÂłem siĂŞ z zastrzeÂżeniami, Âże chcĂŞ pozostaĂŚ reporterem.
Ogólna refleksja jest taka ¿e jest to oczywiœcie typowy sponsorowany wywiad w jakich celuje Gala... robi najczêsciej wywiady z tymi z którymi nikt inny by go nie zrobi³... Festiwal ob³ódy i cynizmu... o jaki bym jednak A*tomata nie podejrzewa³a... :? Jest te¿ oczywiste i¿ ten kto ten wywiad przeprowadza³ nie mia³ najmniejszego pojêcia o tym kto jest dobrym dziennikarzem a kto nie...
No i cieszĂŞ siĂŞ ze Michos mnie ostrzegÂł bo gdybym zobaczyÂła ten wywiad w gazecie to poszÂła by na strzĂŞpy...

Android <3
-
- Fan Forum
- Kontakt:
MiaÂłem o tym pisac, ale widzĂŞ, Âże kamuii mnie ubiegÂła. Najlpesze sÂą komentarze - ludzie jadnÂą po nim, Âże hoho.
Z niego taki nastĂŞpca Lisa jak ze mnie fizyk jÂądrowy.

Hahahahaha dobre..., wybrali najmniejszego ĂŚwoka czyimÂś tam nastĂŞpcÂą, pezenterzy
TVN jesteÂście ÂżaÂłoÂśni , pretensjonalizm i prowincjonalizm przebija z was w kaÂżdym calu, patrzecie siĂŞ lepiej na Smoktunowicz z Polssatu to jest sznyt, a nie z byle ĂŚwoka socjotechnicznie pasujÂącego do preferencji ciemnej masy oglÂądajÂącej widomoÂści robiÂą gwiazdĂŞ, socjotechniczne matoÂły, powinni pozwalniaĂŚ tych ĂŚwokowatych prezenterĂłw i zatrudniĂŚ coÂś miÂłego dla oka i ducha a nie promieniujÂących pretensjonalizmem i palnctwem ĂŚwokĂłw, czy to Pochanke czy to inny jemioÂła z TVN czy TVN24
~Bruno, 2005-01-14 10:08
Kolejny dziennikarzyna,...
...ktĂłry uwaÂża siĂŞ za autorytet moralny.
~Anna, 2005-01-14 08:58
ja kolesia nie kojarzê....sk¹d wy go ludzie znacie....???? twarz doœÌ pospolita....on wystêpuje w telewizji ???
~loomp, 2005-01-14 10:29

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
hmm... no to raczej jest PR, a PR w tvn jest moim zdaniem bedyskusyjnie - rewelacyjny.
A co do samego faktu Kajdanowicza: przesada z tym jest (chociaz wydawalo mi sie ze to pochanke miala byc nastepczynia... czyzbym cos opuscil?), ale niektorzy i tak sie nabiora, tak jak ja nabralem sie z pewnych dziaÂłaĂą PR w sprawie Lisa, jak jeszcze pracowaÂł w tvn.
A co do samego faktu Kajdanowicza: przesada z tym jest (chociaz wydawalo mi sie ze to pochanke miala byc nastepczynia... czyzbym cos opuscil?), ale niektorzy i tak sie nabiora, tak jak ja nabralem sie z pewnych dziaÂłaĂą PR w sprawie Lisa, jak jeszcze pracowaÂł w tvn.
No wÂłaÂśnie czyÂżby krĂłlowa JustyÂś traciÂła wplywy na dworze na rzecz a*tomata ??? wszystko mozliwe w koĂącu to telewizja a*tomatĂłw a ona jak kolwiej jest kabotynkÂą - nim nie jest :?
Czy¿by ukochany m¹¿ traci³ wp³ywy przy korytku ????
Swoj¹ droga zrobienie pierwszej gwiazdy z A*tomata i usuniecie Justyny na jego rzecz by³o by kolejn¹ niezrozumia³¹ czyli normaln¹ decyzj¹ tvn-u... No i oczywiœcie by³ by to przekrêt oraz sukces PR jakich ma³o... No ale skoro mozna by³o wywaliÌ Anitê... i Lisa to chyba moga wszystko
Czy¿by ukochany m¹¿ traci³ wp³ywy przy korytku ????
Swoj¹ droga zrobienie pierwszej gwiazdy z A*tomata i usuniecie Justyny na jego rzecz by³o by kolejn¹ niezrozumia³¹ czyli normaln¹ decyzj¹ tvn-u... No i oczywiœcie by³ by to przekrêt oraz sukces PR jakich ma³o... No ale skoro mozna by³o wywaliÌ Anitê... i Lisa to chyba moga wszystko
Android <3
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Ich popierdoliÂło
Co oni sobie do cholertym myÂślÂą
PrzecieÂż to poniÂżenie Lisa!!!!!!!!!!!!!!!!
No i w tym miejscu mamy ostateczne pogrzebanie Anitki
WidaĂŚ teÂż Âże wszyscy zapomnieli o Anitce bo nikt tam nie zauwaÂżyÂł Âże on wszedÂł na jej miejsce.
Grzegorz Kajdanowicz dostanie wiktora za "najwiĂŞksze odkrycie telewizyjne"
Teraz jestem tego pewien
No có¿ dla tvn-u kajdanwicz jest wielk¹ gwiazd¹ a Anitka "g³upi¹ lask¹" pozbawion¹ g³owy i jakichkolwiek umiejêtnoœci dobrego dziennikarza.
I teraz mamy odpowiedÂź dlaczego jak Anitka byÂła to nie zrobili z niÂą w gali wywiadu
WolÂą promowaĂŚ a*otomata.
A wywiad byÂł sponsorowany
Tvn zleciÂł gali aby zrobiÂła temu zero "PR" 

Co oni sobie do cholertym myÂślÂą

PrzecieÂż to poniÂżenie Lisa!!!!!!!!!!!!!!!!
No i w tym miejscu mamy ostateczne pogrzebanie Anitki
Grzegorz Kajdanowicz dostanie wiktora za "najwiĂŞksze odkrycie telewizyjne"

No có¿ dla tvn-u kajdanwicz jest wielk¹ gwiazd¹ a Anitka "g³upi¹ lask¹" pozbawion¹ g³owy i jakichkolwiek umiejêtnoœci dobrego dziennikarza.
I teraz mamy odpowiedÂź dlaczego jak Anitka byÂła to nie zrobili z niÂą w gali wywiadu

WolÂą promowaĂŚ a*otomata.
A wywiad byÂł sponsorowany

Oni sÂą nienormalni ?
Nie przepadam za Justyna ale wszystko ma swoje granice...
Takie wywyÂższenie Kajdanowicza jest dla niej obrazÂą a juÂż na pewno jest obrazÂą dla Lisa... jak moÂżna byĂŚ takim bezmĂłzgiem i pisaĂŚ ze on jest jego godnym zastĂŞpcÂą ???
Pisanie czegoÂś takiego jest rĂłwnieÂż obraÂźliwe wobec Anity ktĂłrÂą to dziennikarskie beztalencie zastÂąpiÂło...

i powiem jeszcze jedno.... jeÂśli PochankowÂą spotka taki sam los jak AnitĂŞ czyli usuniĂŞcie w cien na rzecz A*tomata.... to choĂŚ miaÂła bym wielkÂą ochote powiedzieĂŚ "masz za swoje" to bedzie miaÂła moje caÂłkowite poparcie...
bo jest jaka jest... kabotynka z aspiracjami na gwiazde ale w odró¿neiniu od Kajdanowicza wie jak prowadziÌ serwis... doœÌ dziennikarskich miernot w tivi... w fucktach nie ma miejsca dla A*tomata... FAKTY = ANITA......................!!!!!!!!!!!
Nie przepadam za Justyna ale wszystko ma swoje granice...
Takie wywyÂższenie Kajdanowicza jest dla niej obrazÂą a juÂż na pewno jest obrazÂą dla Lisa... jak moÂżna byĂŚ takim bezmĂłzgiem i pisaĂŚ ze on jest jego godnym zastĂŞpcÂą ???
Pisanie czegoÂś takiego jest rĂłwnieÂż obraÂźliwe wobec Anity ktĂłrÂą to dziennikarskie beztalencie zastÂąpiÂło...

i powiem jeszcze jedno.... jeÂśli PochankowÂą spotka taki sam los jak AnitĂŞ czyli usuniĂŞcie w cien na rzecz A*tomata.... to choĂŚ miaÂła bym wielkÂą ochote powiedzieĂŚ "masz za swoje" to bedzie miaÂła moje caÂłkowite poparcie...

Android <3
Skierowanie do okulisty dla a*tomata
BRAVO
:)
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... a=19938051

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... a=19938051
Android <3
Wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd. Teraz to Walter powinien go zwolniĂŚ, bo takie odznaczenia sÂą zarejestrowane dla TVP.A kto te odznaczenia przyznaje.
Teraz, gdy zacz¹³ mi odpowiadaÌ w roli weekendowego prowadz¹cego. Szkoda reportera.
Teraz, gdy zacz¹³ mi odpowiadaÌ w roli weekendowego prowadz¹cego. Szkoda reportera.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl