Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska
Joanna prawdopodobnie przegląda się w lustrze na fotce, może o tym świadczyć w lewym dolnym rogu jakiś biały kawałek. A lustro z pewnością jest w toalecie, jednak muszę przyznać że odważnie 

. Serio????????WojtekPL pisze: sobota 28 kwie 2018, 15:51 Joanna prawdopodobnie przegląda się w lustrze na fotce, może o tym świadczyć w lewym dolnym rogu jakiś biały kawałek. A lustro z pewnością jest w toalecie, jednak muszę przyznać że odważnie![]()
Te kafelki na podłodze mogą świadczyć o tym, że zdjęcie wykonano w toalecie, więc to moje przypuszczenie 

Popieram!TommyC pisze: piątek 27 kwie 2018, 22:26 Ty weź gościu rób sobie taki test. Przeczytaj zawsze, co napisałeś przed kliknięciem "Wyślij" i zastanów się, czy to coś wnosi.
Te posty są tak głupie ze aż śmieszne

Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
Trzeba dodać do wrogów. Już kilku "piszących inaczej" dodałam do wrogów i bzdur nie czytam
Początek długiego weekendu widać, że Asia miała wolny, spędziła go pewnie na zabawie z dziećmi, ale myślę że dalszą część majówki może spędzić w pracy 

Nie wiedziałem nawet, że tak się da. Mam huncwota z głowy. 

Asia jutro w "Faktach po poludniu" 

Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
Bardzo ładnie Pani Asi w tej sukience w kwiatki 

Szykuje się bardzo przyjemna końcówka majówki z Joasią, dzisiejszy strój oczywiście bardzo adekwatny do miesiąca maja