Half-Blood Princess pisze: niedziela 11 mar 2018, 07:26 Nie, nie skończę. I co z tego, że był w zimie? Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby w wakacje też puścili. Poza tym przez większość czasu wakacje należały do HP na TVN. W zimie nie mogę oglądać, bo przez połowę serii nie ma mnie w Polsce. Co to w ogóle za "inteligent" przerzucił Pottera z lata na zimę?! A ty wreszcie zejdź ze mnie.
Nie wiem dlaczego ty jeszcze bana nie dostałaś za ciągły off-topic o Harrym Potterze w TVN, naprawdę też kiedyś pisałem takie posty i to było dziecinne... Lubię tą serię jestem fanem ale emitowanie tych filmów dwa razy w roku jest do obrzydzenia zwłaszcza że tylko trzy pierwsze i dwie ostanie części są strawne do oglądania.
Kończąc off-topic stoi na przeszkodzie ponieważ TVN ma limit na emitowanie filmów. I skoro serię filmową dał zimą, to zimą pozostanie już tradycja. Nie zmienią ci emisji na wakacje bo tobie nie pasuje.
I jeszcze jedno polecam blu ray tam se oglądaj Harry'ego Pottera do znudzenia.
A tak wypowiadając się jeszcze w temacie, jest to najlepsza ramówka filmowa tegorocznej wiosny w telewizji i w TVN, nie spodziewałem się tylu premier. Jesień 2017 w TVN też była świetna, ale wiosna 2018 to zdecydowanie przebija. Ciekawe jaki będzie maj 2018 w TVN