Jest to drużyna kompletna, ze świetnymi stoperami(głównie Varane), zbilansowaną linią pomocy+polot z przodu.Oczywiście za wyjatkiem Giroud, bo Francja jest tak wysoko nie dzięki niemu a raczej pomimo.

Moderator: Łukasz
Ja też byłem za Bilicem.Brzęczek?Maciek_POZ pisze:Chorwacja święci triumfy, to czemu nie zaryzykowali z Slavenem Biliciem,
Tej klasy zawodnik mógł sobie to darować, ale mimo wszystko przypuszczam że oni ten finał i tak by wygrali, Nawet bez tego samobója, którego być nie powinno i karnego, który jednak moim zdaniem został podyktowany słusznie (ręka zwiększyła powierzchnię ciała i to zagranie miało wpływ na przebieg akcji, bo gdyby nie ta ręka to piłka leciałaby dalej w pole karne).maxxx pisze: poniedziałek 16 lip 2018, 13:01 Pierwszy gol nie powinien mieć miejsca, bo przy 'faulu" był odegrany marny teatrzyk Griezmanna.Póżniej reka kuriozalna.
Od dawna jestem zwolennikiem opcji zagranicznej, zarówno wtedy jak wybierano Nawałkę, jak i teraz. Nie jest przypadkiem, że w najwyższych klasach rozgrywkowych w Anglii, Francji, Hiszpanii, Włoszech czy Niemczech polskich trenerów od dawna nie ma, a jeśli już byli to w mniej liczących się klubach. Nie przypominam sobie też, żeby Polak prowadził inną reprezentację na imprezie rangi EURO czy MŚ, ostatni był chyba Kasperczak z Tunezją na mundialu we Francji 20 lat temu (odpadli w grupie). To o czymś świadczy.Maciek_POZ pisze: czwartek 12 lip 2018, 20:10 Przyznaje się, że jestem dość zaskoczony tą kandydaturą i jednocześnie jest we mnie sceptycyzm. Czy świat naprawdę czeka na tzw. polską myśl szkoleniową?
No jak to jak?Masz przecież wieczorem Legia-Cork,a na dokładke już w piątek MiedźLegnica-Pogoń SzczecinMaciek_POz pisze:Piłkarskie emocje po miesiącu się zakończyły. Co teraz Panowie, jak żyć?!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości