milanos pisze: poniedziałek 06 sie 2018, 06:17
Dla mnie petarda!:) Szkoda, że nie mam możliwości nagrania całego poranka.
Nic do dodania
Można tylko wspomnieć, że 3 lata temu, w czasie zaprzysiężenia A.Dudy (było dziś wspomnienie w serwisie) serwisy prowadziła inna, równie wystrzałowa petarda
P.S. Jeśli chodzi o całość, to dwa serwisy wypadły z grafiku.
Wstałem jak zwykle nieco przed siódmą, a tu cały czas mówią o powrocie strażaków ze Szwecji, serwisu nie ma, pogody nie ma... Słychać tylko głos Roberta. Pozostaje czekać. Dochodzi ósma i proszę jaka miła niespodzianka - Justyna prowadzi serwisy . Tym razem aparat się rozgrzał i będzie dwuczęściowa fotogaleria
Nic do dodania
Można tylko wspomnieć, że 3 lata temu, w czasie zaprzysiężenia A.Dudy (było dziś wspomnienie w serwisie) serwisy prowadziła inna, równie wystrzałowa petarda
Zadałem sobie ten trud i sprawdziłem . Przyznam się, że dużo czasu nie potrzebowałem - był to mój pierwszy wybór. Oczywiście miałeś na myśli M.K
A swoją drogą, to sobie pomyślałem , że to świetna kategoria: Porankowe Petardy
- do dzisiejszej, oraz wspomnianej przez nas M.K. dodałbym jeszcze Kukułeczkę
epsztajnek pisze: poniedziałek 06 sie 2018, 17:28
A swoją drogą, to sobie pomyślałem , że to świetna kategoria: Porankowe Petardy
Świetnie trafiłeś z nazwą kategorii Justyna, Marta Klos jak i Małgosia mają w sobie dużo seksapilu, ale co do tej drugiej to nie wiadomo kiedy ją zobaczymy
Hah, faktycznie nie przemyślałem, trochę dużo Panien o tych samych inicjałach Oczywiście miałem na myśli Martę Kłos. Co do kategorii strzał w dziesiątkę:). Tak z perspektywy widza, zobaczcie jakie poruszenie wywołał w nas porankowy dyżur Panny Justyny P.S Podobne reakcje były przy okazji porannego dyżuru z 26.07.2017
a to jest prawda M.K. = Marta Kuligowska, Marta Klos, Małgorzata Kukuła hehe. U mnie w nazwach plików mają skróty odpowiednio ma, mk, gk. Inaczej bym zginął w tym mnóstwie fot
choć podobna rzecz jest z inicjałami J.K. = Joanna Kryńska i Justyna Kosela
Co do samej Justyny całkiem nieźle prezentuje się w poranku, choć Pierwszą Petardą Poranka (kurcze, brzmi prawie jak Pierwsza Prezes SN - chyba za dużo polityki) jest i będzie Małgosia jak dla mnie