Katarzyna Werner
Moderator: Łukasz
- Maciek_POZ
- Guru
Re: Katarzyna Werner
Jutro będzie jakaś niespodzianka we "Wstajesz i weekend", bo K. Werner zapowiedziała po ostatnim serwisie, że nie będzie Jej w poranku, tylko ma pojawić się po południu 

Nieoficjalny fanklub Agnieszki Cegielskiej - o pogodzie i nie tylko
http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!

http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!
Dzisiaj pani Kasia w paśmie wieczornym i w programie "Dzień po dniu".
Kto byłby tak dobry i wrzuciłby skrót poranka z P.Kasią z 09.09?
Kariera K. Werner w TVN-ie jakoś uwsteczniła się. Kiedyś aktywnie wspierała Kuźniara, później go zastępowała, następnie awansowała do prime time’u w TVN24 BIS, a ostatnimi czasy wróciła do punktu wyjścia. Jeśli to jej decyzja to szanuję, natomiast jeśli kierownictwo stacji woli obecnie promować ekspertki od hat-tricków, to jest to poważny błąd.
Ale TVN BIS się chyba kończy i upychają lepszych w TVN24 a reszta chyba odchodzi - wczoraj R. Stanilewicz poinformował, że odchodzi
Ekspertki od hat tricku od czasu tej żenującej wpadkk nie widzialem na antenie. Wróciła?Camilo pisze: środa 12 wrz 2018, 00:31 Kariera K. Werner w TVN-ie jakoś uwsteczniła się. Kiedyś aktywnie wspierała Kuźniara, później go zastępowała, następnie awansowała do prime time’u w TVN24 BIS, a ostatnimi czasy wróciła do punktu wyjścia. Jeśli to jej decyzja to szanuję, natomiast jeśli kierownictwo stacji woli obecnie promować ekspertki od hat-tricków, to jest to poważny błąd.
-
- Czasem tu wpada
TVN Bis jest chyba troche malo popularne. Ja bym chetne ogladal ale na swoje kablowce nie mam. Tylko w tv satelitarnej (cyfrowej) w mojej miejscowosi
Kocham Martę Klos