Katarzyna Obara
Moderator: Łukasz
Katarzyna Obara
witam macie jakieś unikatowe foty z tą panią ?
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- Fanatyk :)
Re: Katarzyna Obara
A co to za zombie się objawiło, że jeszcze pamięta intrygującą, pełną wdzięku ( wdzięków
x: ) Katarzynę
22

Obecnie radna Wrocławia, wybrana właśnie na drugą kadencję z komitetu Rafała Dutkiewicza:

-
- Nowicjusz
witam, czy mozna prosic o linki wideo do powyzszych materiałów ? Gdyż szukam i nic nie znajduje w necie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Fanatyk :)
I chyba nie znajdziesz - to ujęcia z "Pytania na śniadanie - weekend" rok 2007
( mam to nagranie w mpg, ale internauci są dziś tak leniwi, że jak nie wystawisz na youtube, to nie chcą brać - a ja nie mam zamiaru nic wystawiać na tym portalu )
( mam to nagranie w mpg, ale internauci są dziś tak leniwi, że jak nie wystawisz na youtube, to nie chcą brać - a ja nie mam zamiaru nic wystawiać na tym portalu )
Znalezione na jednym z forum.

Epsztajnku, ja byłbym także zainteresowany pobraniem (to już by było nas dwóch)epsztajnek pisze:I chyba nie znajdziesz - to ujęcia z "Pytania na śniadanie - weekend" rok 2007

-
- Nowicjusz
Witam ponownie , nie jestem leniwy i jakby jakis hosting wchodzil w rachubę, to byłbym wdzięczny 

-
- Początkujący
Katarzyna Obara w aucie

-
- Początkujący
-
- Początkujący
Katarzyna Obara w 2011 roku

-
- Początkujący
Katarzyna Obara ma teraz 40 lat

-
- Początkujący
Katarzyna Obara kandyduje na prezydenta Wrocławia

Katarzyna Obara kiedyś prowadziła "Pytanie na śniadanie". Pamiętacie? Teraz chce być prezydentem Wrocławia
Więcej: http://www.plotek.pl/plotek/7,154063,23 ... tacie.html

-
- Początkujący
Od 2012 roku prowadzi restauracje we Wrocławiu nad OdrąKatarzyna Anna Obara-Kowalska urodzona 11 czerwca 1978 w Oleśnicy – polska dziennikarka, prezenterka telewizyjna, polityk.
Początkowo związana z regionalnym ośrodkiem telewizyjnym TVP3 we Wrocławiu. W 2002 zadebiutowała w TVP2. W 2010 otrzymała mandat do Rady Miasta Wrocławia z listy Komitetu Wyborczego Wyborców Rafała Dutkiewicza w okręgu numer cztery. W 2014 uzyskała reelekcję z listy wspólnego komitetu Rafała Dutkiewicza i PO. 25 kwietnia 2016 została wykluczona z klubu radnych Rafała Dutkiewicza z Platformą. W lipcu 2018 stowarzyszenie Bezpartyjnych Samorządowców zarekomendowało kandydaturę Katarzyny Obara-Kowalskiej na stanowisko Prezydenta Wrocławia.