Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska
Moim zdaniem Pani Asi lepiej jest w krótkich włosach a nie w długich
Zdecydowanie. Ten bob do brody to był przez lata jej znak rozpoznawczy. Z długimi włosami to jest po prostu kolejna taka sama ładna pani z telewizji.kuba21 pisze: czwartek 25 paź 2018, 14:16 Moim zdaniem Pani Asi lepiej jest w krótkich włosach a nie w długich

Hahah, czyli nie tylko ja tak uwazam.TommyC pisze: wtorek 23 paź 2018, 20:52Niczego nie musisz dzbanie przyznać. I nikt się w żadnych strojach nie powtarza. Przeciętny Ukrainiec po 3 miesiącach w Polsce lepiej ogarnia język polski niż ty.maliniak pisze: wtorek 23 paź 2018, 14:06 Muszę przyznać, że pani Asia powtarza się w białych strojach i dość regularnie zakłada![]()
Drodzy moderatorzy, zbanujcie z łaski swojej to coś pod dwoma nickami: maliniak i wojtekpl. To jest na bank jeden i ten sam świr.
Popatrzcie sobie na godziny wpisów WojtkaPL i maliniaka

Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
Muszę przyznać, że fajne zdjęcie w lustrze pani Asia wykonała 

Umrzyj.maliniak pisze: czwartek 25 paź 2018, 22:08 Muszę przyznać, że fajne zdjęcie w lustrze pani Asia wykonała![]()
@TommyC, chlupie, daj spokój. Traktuj to jak folklor

Trzeba przyznaac ze maliniak buduje brawurowe zdania

Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
Muszę przyznać, że Maliniak buduje brawurowe zdania.manio136 pisze: piątek 26 paź 2018, 12:13@TommyC, chlupie, daj spokój. Traktuj to jak folklor![]()
Trzeba przyznaac ze maliniak buduje brawurowe zdania![]()

Daj spokój. WojtekPL i maliniak to jedna i ta sama osoba. Czyli facet gada sam ze sobą. Niezła schiza

Tak jak mówiłem tratujmy to jak folklor

Jutro Asia poprowadzi poranek, gdyż Olga ma dzisiaj prawdopodobnie imprezę urodzinową.
Nie wiem o której jutro wstanę po zmianie czasu, ale spróbuję tak wstać, aby zdążyć się nacieszyć widokiem pani Asi