Prześwietlenie w TVN

Archiwum programów i innych przedsięwzięć kanałów informacyjnych Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

A dzisiaj dali popis z t¹ wró¿k¹ :lol: Niez³e jazdy by³y :lol: Sekielski a¿ by³ czerwony bo mia³em wra¿nie ¿e zaraz wybuchnie œmiechem. :lol: :lol: :lol:
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... 59&v=2&s=0
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

Wszystkim sympatykom SLD ( i nie tylko) polecam dzisiejsze Przeœwietlenie (powtórka o pó³nocy). Wstêpowa³a moja "ulubiennica" z SLD- pani Szynszyl. Gdyby g³upota i cynizm mog³y lataÌ to ta pani fruwa³aby jak go³êbica. :D
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

Gdyby gÂłupota i cynizm mialy skrzydÂła to ta pani byÂłaby podpaskÂą :D

zbyt uparta w swoich poglÂądach i bezczelna jak dla mnie :wink: :arrow:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

A wiecie, Âże ona jest profesorem i nawet miaÂła byĂŚ rektorem Uniwersytytetu GdaĂąskiego? MaÂło tego - wiem, Âże dominuje tutaj opcja prawiciwa, wiĂŞc zapewne zdziwi Was rĂłwnieÂż fakt, Âże posÂłanka Seneszyl tworzyÂła SolidarnoÂśc na tejÂże uczelni.
Tak wiec poglÂądy o niezmiennoÂści jej poglÂądĂłw wydajÂą sie lekko przesadzone :D
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

To chyba bĂŞde musiaÂł obejrzeĂŚ powtĂłrkĂŞ bo rzeczywiÂście ta psÂłanka nie grzeszy rozumkiem :lol:
zadra
Bywalec
Bywalec

zasady

Post autor: zadra »

Grzesioo pisze:Wszystkim sympatykom SLD ( i nie tylko) polecam dzisiejsze Przeœwietlenie (powtórka o pó³nocy). Wstêpowa³a moja "ulubiennica" z SLD- pani Szynszyl. Gdyby g³upota i cynizm mog³y lataÌ to ta pani fruwa³aby jak go³êbica. :D
mysle, ze jak chce sie kogoÂś krytykowac i to do tego w tak malo wyrafinowany sposĂłb to warto siĂŞ chociaÂż dowiedzieĂŚ siĂŞ jak ta osoba siĂŞ nazywa!

to jakies absolutne minimum!!!!!
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: zasady

zadra pisze: mysle, ze jak chce sie kogoÂś krytykowac i to do tego w tak malo wyrafinowany sposĂłb to warto siĂŞ chociaÂż dowiedzieĂŚ siĂŞ jak ta osoba siĂŞ nazywa!

to jakies absolutne minimum!!!!!
Dobrze myÂślisz, powinienem sprawdziĂŚ jak siĂŞ ta pani nazywa. MyÂślĂŞ jednak Âże ta pani jest tak urocza, umie siĂŞ ÂśmiaĂŚ z siebie, Âże nazwanie jej szynszylem nie zrobi na niej wiĂŞkszego wraÂżenia.
Dla tych którzy nie mogli ogl¹dn¹Ì Przeœwietlenia zamieszczamwersjê dŸwiêkow¹. Ka¿dy mo¿e oceniÌ t¹ pani¹, a mówi¹ ¿e lpr i Samoobrona s¹ najgorsze.

Obrazek
Obrazek

P.S. to nie sÂą fotomontaÂże :D
(tak wiem ten komentarz byÂł maÂło wyrafinowany)
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

WidziaÂłem dzisiaj powtĂłrkĂŞ i nie wiem drogi Grzesiu co Ci w niej przeszkadza? To, Âże wyÂśmiaÂła posÂła StrÂąka i przy okazji powiedziaÂła, Âże Borowski nie mĂłgÂł sobie z nim nigdy poradziĂŚ? W tym momencie Morozowski i Sekielski nie wiedzieli co powiedzieĂŚ. MyÂśleli, Âże jej dowalÂą tym nagraniem, ale to wyszÂła z caÂłej sprawy obronnÂą rĂŞkÂą.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Widzicie, nawet takie okropne babsko bĂŞdzie broniĂŚ ten Faustuch. ÂŁeee... Faustuch lubi takie baby... Ciekawe czy ona ma mĂŞÂża...
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Pewnie Ciê zdziwie drogi £ukaszu, ale masz racjê - lubiê takie "baby". Kobiety, które pojawiaj¹ sie w moim otoczeniu musz¹ wiedzieÌ czego chc¹, byÌ pewne siebie, mieÌ tupet i inteligencje diab³a. W odróznieniu do wiêszoœÌ mê¿czyzn w tym kraju nie fascynuj¹ mnie kury domowe bez ambicji o piêknym g³osiku, czy cukierkowym wygl¹dzie. Wszak co z tak¹ mo¿na robiÌ? Seks po pewnym czasie siê nudzi, a ja potrzebuje przeciwnika lub partnera w dyskusji.
Pozdrawiam Faustus. :D
PS do chuja WacÂława (podoba mi siĂŞ to hasÂło Arrow, ale nie wiem o ktĂłrym Wacku mĂłwisz :D ) ja nikogo nie bronie, ja wyraÂżam swojÂą opiniĂŞ, a Wasza ignorancja w stosunku do osoby Joanny Seneszyl nie ma granic. (ProponujĂŞ najpierw sprawdziĂŚ w sÂłowniku znaczenie sÂłowa "ignorancja", bynajmniej nie ma nic wspĂłlnego z ignorowaniem :D )

PPS - tak ona ma mĂŞÂża.
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Mocne_ogniwo »

a moÂże to nowa lwica lewicy?? :lol: :lol:
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

doktorfaustus1 pisze:WidziaÂłem dzisiaj powtĂłrkĂŞ i nie wiem drogi Grzesiu co Ci w niej przeszkadza? To, Âże wyÂśmiaÂła posÂła StrÂąka i przy okazji powiedziaÂła, Âże Borowski nie mĂłgÂł sobie z nim nigdy poradziĂŚ?
A ona stwierdzi³a ¿e oœmieszy³a pos³a str¹ka i œtwierdzi³a ¿e by³a jakby ka¿¹cym ramieniem sprawiedliwoœci. Prawde mówi¹c mo¿e i oœmieszy³a go ale sam te¿ siê oœmieszy³a.
W tym momencie Morozowski i Sekielski nie wiedzieli co powiedzieĂŚ. MyÂśleli, Âże jej dowalÂą tym nagraniem, ale to wyszÂła z caÂłej sprawy obronnÂą rĂŞkÂą.
Ten fragment bĂŞdzie prawdopodobnie na stronie. Nic nie mĂłwili ale bardzo trudno im byÂło powstrzymaĂŚ wybuch Âśmiechu po jej wypowiedzi, mi zresztÂą teÂż.
Mocne_ogniwo pisze:a moÂże to nowa lwica lewicy?? :lol: :lol:
Tak ona jest przedstawicielkÂą mÂłodzieÂży lewicowej :D
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Moim zdaniem raczej ich zatkaÂło, nie widziaÂłem, aby ktĂłryÂś z nich z trudem tÂłumiÂł Âśmiech.
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Mocne_ogniwo »

Mysle Âże w pewnym momencie tÂłumili smiech dosyc wyraÂżnie, nie jestem pewien, czy dobrze pamietam moment, ale wydaje mi sie , ze wtedy kiedy powiedzila ze ma misje do wypelnienia i, ze na lewicy tez sie to zdarza, na moment ich wmurowaÂło, zreszta mnie rĂłwnieÂż... :D :evil:
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Ja lubie PaniÂą Senyszyn za jej obrone praw gejĂłw i lesbijek. Aczkolwiek teatr jaki urzÂądza teÂż jest Âśmieszny. A gÂłosik jaki wyjÂątlkowy. Ma tez jĂŞzyk specjalny i potrafi fajnie byĂŚ zÂłoÂśliwa.

Ale bardziej za poglÂądy 'nowoczesnej' lewicy o ile taka jest w Naszym Kochanym Kraju :D
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
ODPOWIEDZ