Małgorzata Kukuła
Moderator: Łukasz
Re: Małgorzata Kukuła
Piękna, można prosić video z dzisiaj, dziękuję 
Popieram. To nie wygląda. Fotki tez wątpliwej jakości.markal1972 pisze: czwartek 10 sty 2019, 18:22 Ja nie wiem, a nie jedno forum znam. Jak można tak stronę zmasakrować . XXI wiek - capsów miniaturek nie da się wstawić? Ja tego Lorda Thomasa musiałem zablokować. Sorry, ale Admini powinni zadziałać... Od góry do dołu strona załadowana, total bez sens... Tego nie idzie przeglądać, a widok strony...Palec boli od przewijania. O podglądzie nie mówię. Swojego czasu za takie wstawianie materiałów (gdzie indziej) dostawałosię BANY...
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
-
- Czasem tu wpada
Bardzo ładnej chociaż wczoraj tez było bardzo ładnie
Zdecydowanie popieram słowa Użytkownika @markal1972 oraz @manio136. Zostało już wszystko powiedziane, dlatego liczę na interwencje ze strony osób odpowiedzialnych za porządek na tym forum. Trzeba nakierować Użytkownika LordTomas, aby wrzucał obrazki nie jako 'hotlinki', a 'thumbnail', i co ważne nie ilość się liczy tylko jakość.manio136 pisze: czwartek 10 sty 2019, 22:53Popieram. To nie wygląda. Fotki tez wątpliwej jakości.markal1972 pisze: czwartek 10 sty 2019, 18:22 Ja nie wiem, a nie jedno forum znam. Jak można tak stronę zmasakrować . XXI wiek - capsów miniaturek nie da się wstawić? Ja tego Lorda Thomasa musiałem zablokować. Sorry, ale Admini powinni zadziałać... Od góry do dołu strona załadowana, total bez sens... Tego nie idzie przeglądać, a widok strony...Palec boli od przewijania. O podglądzie nie mówię. Swojego czasu za takie wstawianie materiałów (gdzie indziej) dostawałosię BANY...
- Maciek_POZ
- Guru
Ja powiem tak - LordTomas pewnie miał intencje dobre, choć działanie było takie sobie. Tak jak pisał przedmówca- wrzucać miniaturki, bo strona wtedy tak nie "ciąży", zwłaszcza tym, co przeglądają ją telefonami. Sam się na to nadziałem i też to ładowanie irytowało. Tu wystarczyłby zwykły priv z odpowiednim opisem co robić i jak. Ja pod tym względem nie czuje się ekspertem, ale pewnie są tu lepsi ode mnie. No i dalej również popieram kolejne zdanie - lepiej dać ok.20-30 screenów ciekawych niż setkę podobnych do siebie...
Nieoficjalny fanklub Agnieszki Cegielskiej - o pogodzie i nie tylko
http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!

http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!