ukrytaprawda pisze: niedziela 20 sty 2019, 07:51
Wiedza o forum? To ze Gosia Kukula wie to wiem bo ponoc niepodobaly sie jej komentarze o mogach i rajstopach. A inne co mowia o tym forum?
Wiele osób o Nas wie - m.in. Ania Dec, Dagmara, Asia, Agnieszka, Małgosia. Zdarzało się nawet, w wypadków dwóch pierwszych Pań, że same na swoich oficjalnych profilach informowały o zwycięstwach w Forumerach. Zdarzało się, że wykorzystywały zdjęcia/screeny niektórych naszych użytkowników.
Czy dzięki Instagramowi Tajemnicza Marta stanie się nieco mniej tajemnicza? Oto jest pytanie - i tym wątkiem zaczniemy 50. stronę
Nie tak to sobie wyobrażałem, ale byle do wiosny
Najważniejsze, że po przerwie zawitała w Poranku , czyli będzie się tam czasami pojawiać
No i mogliśmy znowu popatrzeć z bliska na ten buziaczek
epsztajnek pisze: poniedziałek 21 sty 2019, 10:16
Nie tak to sobie wyobrażałem, ale byle do wiosny
Najważniejsze, że po przerwie zawitała w Poranku , czyli będzie się tam czasami pojawiać
No i mogliśmy znowu popatrzeć z bliska na ten buziaczek
Ciężko się z Tobą nie zgodzić. Czekamy na powrót wiosennych stylizacji:)
O dokładnie takich:
Marta ma naprawde cos w sobie co mega przyciaga. Masz racje, ze nawet jak sie nie usmiech to sie usmiecha. Podobnie ma Tomek Sianecki tez wydaje sie ze jest ciagle usmiechniety. Tylko ze usmiech Marty jest bardzo uroczy i sliczny a Sianeckiego po prostu usmiech jak to dla faceta
manio136 pisze: poniedziałek 21 sty 2019, 12:32
Zaważyliście że Marta nawet jak się nie uśmiecha, to jednak się uśmiecha? Wyszło mi masło maślane...
#WiosnoPrzybywaj
Ja to zauważyłem za pierwszym razem gdy widzialem Martę w studiu :-)