Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska
W najbliższy weekend Asia wraca już do pracy i poprowadzi we "Wstajesz i weekend" 

Wow, jaka fryzura
A teraz trochę prywaty- 6 lat temu zacząłem znajomość z Asią. Jak mi pierwszy raz odpisała na meila - nie moglem spać przez pół nocy

A teraz trochę prywaty- 6 lat temu zacząłem znajomość z Asią. Jak mi pierwszy raz odpisała na meila - nie moglem spać przez pół nocy

Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
Mnie się ta fryzura średnio widzi, delikatnie mówiąc. Joanna z włosami równiutko ściętymi do brody wygląda według mnie zdecydowanie najlepiej. I chciałbym ją kiedyś zobaczyć na jasnorudo - ten eksperyment mógłby się znakomicie udać.
- Maciek_POZ
- Guru
Muszę przyznać że Asia zanotowała ostatnio dwie fajne stylizacje - i tą niedzielną w rozpuszczonych włosach i tą dzisiejszą "na przedziałek" 

Nieoficjalny fanklub Agnieszki Cegielskiej - o pogodzie i nie tylko
http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!

http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!
A ja muszę przyznać, że postanowiłem przetestować to, co napisałem a propos lekko rudego odcienia dla Joanny. W dwóch wersjach długościowych. Jak dla mnie nieprawdopodobny sztos i dziwię się, że fryzjer jej tego nigdy nie zaproponował. 

Nie no na drugiej foci to skrzywdziłeś Asię... 

No bo garnek wyszedł straszliwy. Ale przyznasz, że kolor bangla, co widać totalnie na 1. zdjęciu.
Asia jako Merida Waleczna
Dobra cwaniaki, zróbcie jeszcze brunetkę

Dobra cwaniaki, zróbcie jeszcze brunetkę

Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
-
- Fanatyk :)
ale to już było ...
W latach świetności tego forum śmiałkowie też próbowali przekolorować Joasiowy fryz
Joanna jest jednak niezmienna ( jęśli chodzi o kolor )

W latach świetności tego forum śmiałkowie też próbowali przekolorować Joasiowy fryz

Joanna jest jednak niezmienna ( jęśli chodzi o kolor )
Trzymaj. Pełnego czarnego nie daję, wychodzi masakra. Zbyt słowiańska jest na to.manio136 pisze: poniedziałek 11 lut 2019, 23:06 Asia jako Merida Waleczna![]()
Dobra cwaniaki, zróbcie jeszcze brunetkę![]()