TVN24 - dyskusja ogólna

Dyskusje na temat informacyjnych kanałów TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

no nie zaprzeczam Âże w transmisji tvp byÂło widaĂŚ "wiĂŞcej", tvp ma doÂświadczenie, ale co tak na prawdĂŞ powinno siĂŞ pokazywaĂŚ w relacji z pogrzebu? na takich "imprezach" mimo wszystko waÂżniejsze sÂą sÂłowa od obrazu, rozumiem Âże obrazem moÂżna wykreowaĂŚ nastrĂłj no ale czy to najlepsza okazja na konkursy kto robi to lepiej? :arrow:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Tak, ale czasami uzupe³nieneim monotonnego s³owa mog¹ byÌ dobre zdjecia - np wnêtrz Bazyliki Mariackiej, a jest tam wiele do pokazania. Zapewne nie ka¿dy Polak by³ w Krakowie, a nawet bêd¹Ì tam nie da siê zobaczyÌ tylu szczegó³ó i elementów wystroju jak podczas takiej relacji - samemu z zachwytem ogl¹da³em polichromiê Matejki i Wyspiaùskiego na œcianach i suficie, które co pewien czas pokazwali.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

teÂż nie wydaje mi siĂŞ Âżeby akurat w uroczystoÂści pogrzebowej najwaÂżniejsze byÂły zdjĂŞcia... ale faktem jest ze jak robia to niech robiÂą dobrze...
A wy³¹cznoœci miec nie mog¹ bo to pogrzeb a nie mecz pi³karski...
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Nie traktuje takich uroczystoœci jako konkursu kto zrobi lepsze zdjêcia, ale w stu procentach jestem pewien, ¿e w razie jakiœ b³êdów w relacjach TVP kilka osób na tym forum na pewno napisa³oby z³oœliwe komentarze.
O bÂłedach lub Âżenujacym poziomie transmisji TVN24 jakoÂś nikomu pisac siĂŞ nie chce.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

No bo wiesz Faustus, tvp to stacja na tak nieosi¹galnie wysokim poziomie ¿e jak zrobi najmniejszy b³¹d to od razu to widaÌ, a po jakimœtam tvn24 to czego mo¿na oczekiwaÌ :?: :lol: :lol: :lol: :arrow:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Bo TVN24 ma malutki zasiêg, specyficzn¹ widowniê, ma³o wp³ywów z reklam, jest m³od¹ stacj¹ i musi utrzymaÌ siê sama. A TVP nie doœÌ, ¿e ma kilkadziesi¹t lat, wp³ywy z abonamentu i jest dostêpna w ca³ym kraju, wiêc ma du¿e wp³ywy z reklam. Proste i logiczne. Mimo wszystko zamiast najnowoczeœniejszego studia w Europie ma norkê. Jakoœ m³odziutk¹ i niszow¹ TVN24 staÌ by³o na supernowoczesne studio, a TVP przez tyle lat nie dorobi³a siê niczego.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Pierdolone cioÂłyy majÂą w dupie JezioraĂąskiego :cry: :cry: :cry:
Tylko tvn transmituje uroczystoÂści pogrzebowe :!: :!: :!:
TVN24 to najwiĂŞksze gĂłwno w poslkiej telewizji a dzisiejszy poranek czy to co teraz puszcajÂą jest tego wymownym przykÂładem :!:
NIenawidzĂŞ was szmaciarze :twisted: :twisted: :twisted:
Co moÂże ktoÂś powie, Âże nikogo jezioraĂąski nie obchodzi :?: ÂŻe ÂśrodĂłk na ten cel nie ma :?:
£ukaszu proszê tylk nie próbuj broniÌ tych wa³ów :twisted:
A pewnie komisje bĂŞdÂą transmitowac :?: :twisted: :twisted: :twisted:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

michos pisze:Tylko tvn transmituje uroczystoÂści pogrzebowe :!: :!: :!:
Michosie. WyjaÂśniam Âże TVN to kanaÂł o profilu rozrywkowym i na pewno nie ma i nie byÂło tam relacji z pogrzebu. A na TVN24 widizaÂłem w sewisie o 9.30 coÂś byÂło z pogrzebem zwiÂązane.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Od kiedy TVN to kanaÂł o profilu rozrywkowym? MoÂżesz tak powiedzieĂŚ co najwyÂżej w stosunku do TVN Siedem :twisted: To co zatem robiÂą tam Fakty, co tam robi PrzeÂświetlenie, czy choĂŚby prognoza pogody? Czu Uwaga to rĂłwnieÂż program rozrywkowy?

GratulujĂŞ bystroÂści umysÂłu :?
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

Pogrzeb Jana Nowaka -JezioraĂąskiego nadaje rĂłwnieÂż TVN24. TVN absolutnie na nadawaÂł i nie nadaje uroczystoÂści, pogrzeb sledziĂŚ moÂżemy takÂże na atenie PIERWSZEGO kanaÂłu TVP.

(TVN24 ma najwyraÂźniej swoje kamery, kadrowanie jest inne, dzwiĂŞk inny -w kaÂżdym tazie pogrzeb nadajÂą :!: )
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Smieszny jesteœ £ukaszu, oj bardzo. Skoro staÌ ich by³o na budowê takiego studia, to do cholery nie powinni miec k³opotów z zakupieniem kilku dzwigów kamerowych do obs³ugi plenerowaych wydarzeù. Ju¿ od d³u¿eszgo czasu TVN24 stara sie transmitowac rózne uroczystoœci, np Œwiêto Niepodleg³oœci 11 listopada, z t¹ tylko róznic¹, ze zamiast dobrego obrazu i dzwiêku daj¹ widok z kamery trzymanej na ramieniu operatora. Ma³o tego - nie staÌ ich nawet na przygotowanie krótkich reprota¿y emitowanych podczas nudniejszej czêœÌi danego wydarzenia. Walter za ka¿dym razem chwali siê ile to ludzi u niego pracuje. Szkoda, ze przy takich wydarzeniach tego nie widaÌ. Bo nie sztuk¹ jest wyjazd ekipy z 4 kamerami i relacja na ¿wyow, sztuk¹ jest pokazanie wszystkiego a nawet wiecej - tj rozmów z ciekawymi ludzmi, kilku felietonów etc.
A norkÂą to byÂło studo FaktĂłw do wrzĂŞsnia 2004 - maÂłe, ciemne, brzydkie, sztuczne i w zÂłym guÂście. :D Nie mam wiĂŞkszych zastrzeÂżeĂą do studia WiadomoÂści - chociaz oczywiÂście mogliby zmieniĂŚ kadrowanie.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Tylko tvn transmituje uroczystoÂści pogrzebowe
Ten beznadziejny tvn mi siĂŞ tak juÂż wbiÂł w gÂłowĂŞ, Âże zamiast TVP automatycznie zaczynam pisaĂŚ TVN :twisted: :twisted:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Zmiany w TVN24 od marca

Post autor: Marcin »

Moim zdaniem marcowe zmiany sÂą Âświetne. :D SzczegĂłlnie jestem zachwycony Onet.linkiem i AktualnoÂściami. Wypasione zmiany. Bardzo podba mi siĂŞ propozycja onet.link - ÂŁukaszu, chyba zgÂłosisz do niej TVN Tivi 8)
PowrĂłt AktualnoÂści - bomba, szkoda tylko, Âże nie w TVN7, bo mi ciÂągle siĂŞ to i tak z siĂłdemkÂą kojarzy. BĂŞdzie to coÂś pewnie na wzĂłr Kalejdoskopu TVN24 i Teleplotek TVP. Super.
Dodatkowe wydanie magazynu 24h - bdb!,
Zmiany w poranku, teÂż okej.
I wreszcie uwaÂżam, Âże lepiej gdy, "English News" jest o 23:30, niÂż o 18:30.
Ekstra, a co Wy o tym sÂądzicie?
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

wreszcie uwaÂżam, Âże lepiej gdy, "English News" jest o 23:30, niÂż o 18:30
Dla mnie to jest obojêtne, o 18.30 raczej nie ogl¹dam, ¿adnych serwisów informacyjnych z racji tego, i¿ za pó³ godziny s¹ Fakty
A godz. 23.30 teÂż nie jest najgorsza :wink:
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Mi zmiany w ramĂłwce podobaja siĂŞ. tylko przydaÂła by sie jeszcze zmiana oprawy wszystkich programĂłw i ogulnie kanaÂłu TVN24.
Wróciłem!!
ODPOWIEDZ