ÂŁukaszu dwie sprawy.
Moja reakcja na gg (ban) nie byÂła spowodowana Âżadnymi badaniami OBOPU (chociaÂż wiem, ze bardzo byÂś chciaÂł) - nawet nie iwedizaÂłem, Âże coÂś takiego tutaj zamieÂściÂłeÂś. MĂłiwÂłem juÂż o tym, ale widze, Âże trzeba powtĂłrzyĂŚ.
1) Ponad poÂłowa widzĂłw WiadomoÂści posiada wyÂższe wyksztaÂłcenie.
2) studenci nie oglÂądajÂą TVN - zazwyczaj kÂązdy ma sĂłj komputer w akademiku, telewizor to juÂż rartytas, podobnie karta tv. ZresztÂą nie ma tam anten wiĂŞc odbiĂłr innych programĂłw poza najsilniejszym TVP1 jest niemoÂżliwy. W odrĂłznieniu do Ciebie wiem o czym mĂłwiĂŞ. Sam studiujĂŞ i odwiedzam znajomych w akademikach
Bana dostaÂłeÂś za post numer 1 w tym temacie. Oczywiscie nie za prĂłbĂŞ porĂłwnania WiadomoÂści i WydarzeĂą, ale za ten oto fragment:
Taktyka Faustusa jest prosta: 1) za³o¿yÌ nieobiektywny temat, 2) nie pozwalaÌ go zmieniÌ, 3) krytykowaÌ ka¿dego posta podaj¹c absurdalne i wymyœlone argumenty, 4) obra¿aÌ innych, przez co mo¿na odnieœÌ wra¿enie, ¿e naprawe wszyscy to debile 5) pisaÌ jak najwiêcej, ¿eby sprawiaÌ wra¿enie, ¿e du¿o osób tak twierdzi.
ad1) ProszĂŞ bÂądÂź tak uprzejmy i wskaÂż ktĂłryÂś z tych nieobiektywnych tematĂłw.
ad2) Wynika z ad1.
ad3) SÂądzĂŞ, Âże moje argumenty sÂą powaÂżne i trudno nazwaĂŚ je wyssanymi z palca.
ad4)AleÂże proszĂŞ nie przypisuj mi swoich wÂłasnych opini.
ad5) Teraz to chyba Tobie brakuje argumentĂłw.