Zapraszam na Wielkanocne zdjęcia ślicznej Beaty, jaka mieszanka dziś była: żółta marynarka, czarna koszula, do tego biała spódnica; po prostu cudo kobieta z niej!
Teleexpress EXTRA - Niedziela 21.04.2019 (Wielkanoc) (82 zdjęcia)
Pani Beata Chmielowska-Olech przesłała wideo z podziękowaniami dla swoich fanów za złożone jej piękne życzenia z okazji Świąt Wielkanocnych.
Jedyne takie podziękowania są dostępne na Fanpage'u Beaty Chmielowskiej-Olech do którego link zamieszczam pod spodem.
Widziałem to wideo, jaka piękna z tym efektem zająca była.
Link do tego wideo: https://www.facebook.com/Chmielowska.Ol ... 839218083/
W tym materiale wspomniała także, iż w środę, 24.04, będzie kolejny jej występ, a więc w środę kolejne zdjęcia ode mnie tu na forum.
Zgodnie z zapowiedzią, zapraszam na pierwsze powielkanocne zdjęcia Beaty ode mnie, dziś jaka ślicznotka była w tej błękitnej koszuli i niebieskiej spódnicy.
Teleexpress EXTRA - Środa 24.04.2019 (82 zdjęcia)
Bądź sobą, nie rób nic na siłę, podążaj przed siebie do celu i nie poddawaj się. Mój profil Chomikuj
Wrzucając zdjęcia w ub. piątek (03.05), zauważyłem, iż zabrakło pierwszych 12 zdjęć z tego dnia, przez co było 70 zdjęć, a nie 82, jak podałem, w związku z tym udostępniam teraz te brakujące zdjęcia:
No i przechodząc do konkretów, zapraszam na dzisiejsze zdjęcia Beaty całej na czerwono, teraz naprawdę w ilości 82 zdjęć.
Teleexpress EXTRA - Środa 08.05.2019 (82 zdjęcia)
Bądź sobą, nie rób nic na siłę, podążaj przed siebie do celu i nie poddawaj się. Mój profil Chomikuj