Ktoś oglądał wczorajsze FpF?Brawo dla Pani Diany,tak właśnie powinno się rozmawiać z tego typu ludźmi(celowo tak ich określam żeby ułatwić pracę administracji forum ). Dość wysłuchiwania w ciszy bredni,właśnie takie postępowanie odrzucało mnie od tvn 24.Tak więc gratuluję spokoju i tego wywiadu, tak trzymać!
Dotychczas czasami za delikatna, mocno subtelna i elegancka za co była często krytykowana. Zwłaszcza na Twitterze. Wczoraj pokazała pazur - ostrzejsze i radykalniejsze oblicze. Ale cóż, z przedstawicielami tej partii tak trzeba. Nie można im odpuszczać i pozwalać na odwracanie kota ogonem. Diana, tak trzymać! Dumny jestem!
maxxx pisze: sobota 24 sie 2019, 11:53
Ktoś oglądał wczorajsze FpF?Brawo dla Pani Diany,tak właśnie powinno się rozmawiać z tego typu ludźmi(celowo tak ich określam żeby ułatwić pracę administracji forum ). Dość wysłuchiwania w ciszy bredni,właśnie takie postępowanie odrzucało mnie od tvn 24.Tak więc gratuluję spokoju i tego wywiadu, tak trzymać!
Dzisiaj też momentami było ostrzej w FpP, choć z wywiadem z M.Wójcikiem nie chcę porywnywać, bo nie widzialem go w całości. Może wreszcie dobiega końca tolerancja dla bezczelnych kłamstw i robienia z widzów idiotów.