Przy okazji, zapraszam na zdjęcia Beaty w pierwszym dniu zimy 2019/2020, tutaj z dominującym pomarańczowym ubiorem.

Teleexpress EXTRA - Niedziela 22.12.2019 (68 zdjęć)

Moderator: Łukasz
Rozumiem twoją decyzję, nie ma problemu, oczywiście dziękuję za całą robotę, którą tu wykonałeś, zresztą to Ty byłeś moją główną inspiracją, bym zawitał tu na Forum i robił zdjęcia Beaty w TeXie Extra, ostatnio także zdjęcia z głównego wydania, skoro Ty już nie robisz, czyli, innymi słowy, masz godnego następcę w tej funkcji i ogólnie odnajdując właśnie Twoje posty odkryłem to Forum.avp98765 pisze: wtorek 14 sty 2020, 16:43 Powinienem w tej kwestii stosowne oświadczenie napisać, ale po prostu napiszę po swojemu, że coraz bardziej mnie odechciewało się robienia zdjęć, tudzież miesiąc temu ostatecznie podjąłem decyzję że po ponad 3 latach owocnej pracy zakończę tą współpracę z forum, zdjęcia oczywiście zostaną. Mimo to nadal tą prezenterkę będę podziwiać ale bardziej na zdjęciach niż oglądając ten program w telewizji, ubolewam jednak że w TVP jest prowadzącą tylko jednego programu nie licząc wersji Extra na TVP Info, a powinna jeszcze jeden program do prowadzenia dostać, no ale w sumie sam nie wiem jaki...Pozdrawiam was i dobranoc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 12 gości