Moderator: Łukasz
Dziękuje za miłe słowa, bo one zawsze motywują mnie do jeszcze lepszej pracyGrzybek77 pisze: wtorek 04 lut 2020, 11:34 Maciek_Poz masz dobre oko do screenów, zawsze ciekawe ujęcia.
Proponuje uwzględnić w Forumerach nową kategorię - "najlepszy screenolog na forum":)
Kolega nie będzie taki skromny:) nie mam nic do screenów Meteora bo też są zacne ale uważam że Twoje są poprostu ciekawsze i dość orginalne.Maciek_POZ pisze: wtorek 04 lut 2020, 12:12Dziękuje za miłe słowa, bo one zawsze motywują mnie do jeszcze lepszej pracyGrzybek77 pisze: wtorek 04 lut 2020, 11:34 Maciek_Poz masz dobre oko do screenów, zawsze ciekawe ujęcia.
Proponuje uwzględnić w Forumerach nową kategorię - "najlepszy screenolog na forum":). W moim wątku informacyjnym (Maciek_POZ informuje) mówiłem, że ostatnio ciężej mi działać w godzinach porannych ze względu na pracę (samą redakcją dzielnicową nie ujadę), ale dziś akurat wolne, zatem robię co mogę
. Choć przyznaję, że chyba bym w tej Twojej kategorii nie wygrał - wiadomo, że palmę pierwszeństwa ma tu Meteor, uznaję, że on robi najlepsze zdjęcia, przynajmniej Justynie (zresztą trafiały nawet na Jej profil).
Podkreślam na każdym kroku - trzymajcie za mnie kciuki. Z tego co mogę robić wyciągam ile się da, choć obowiązków mam sporo. I życzcie kolejnych materiałów specjalnych, bo spotkania twarzą w twarz lubię najbardziej. Choć pewnych osób raczej nigdy nie zobaczę, ale cóż... są tacy, co nigdy nie były nawet nad morzem czy w górach... ja miałem tą przyjemność![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], TommyC i 19 gości