Maciek_POZ pisze: poniedziałek 13 sty 2020, 22:51
To by się niektórzy ucieszyli, a @Emilio to by chyba nie zasnął z wrażenia
Masz rację, cieszyłbym się ogromnie, bo byłoby więcej okazji, by Panią Małgosię podziwiać. W Warszawie radzi sobie znakomicie, więc to pewnie tylko kwestia czasu.
Dziś w ciągu dnia przeprowadzała wywiad z Grażyną Torbicką o nominacji "Bożego ciała" do Oskarów, a wieczorem relacjonowała z senatu:
Emilio pisze: wtorek 14 sty 2020, 21:32
Dziś w ciągu dnia przeprowadzała wywiad z Grażyną Torbicką o nominacji "Bożego ciała" do Oskarów, a wieczorem relacjonowała z senatu:
A to się zgadza, a zdjęcia z Senatu (jednak lepiej wygląda pisane wielką literą) też mam
Jakieś dwa miesiące temu wspominałem o ewentualnym dołączeniu Małgosi do składu prezenterskiego. W ten sposób mielibyśmy drugą po Agacie przedstawicielkę Poznania w obsadzie prezenterskiej, nie licząc Kasi Werner, która przebywa na urlopie w Zanzibarze i możliwe jest, że już nie wróci do pracy w TVN24. Oprócz Poznania, skąd oprócz Małgosi pochodzą wspomniane przeze mnie Kasia i Agata, innym świetnym miejscem do wypromowania jest Podlasie, skąd pochodzą takie gwiazdy jak Ania Dec, Radek Mróz czy Asia Kryńska, czy też Małopolska, gdzie swoje medialne kariery rozpoczynały Ania Seremak i Małgosia Kukuła. Jeszcze trzeba wspomnieć o Śląsku, gdzie narodziła się gwiazda byłego szefa Faktów TVN Kamila Durczoka, stamtąd również pochodzi - zdaje się - Justyna Kosela.
melona pisze: środa 15 sty 2020, 10:50
Jeszcze trzeba wspomnieć o Śląsku, gdzie narodziła się gwiazda byłego szefa Faktów TVN Kamila Durczoka, stamtąd również pochodzi - zdaje się - Justyna Kosela.
Jeżeli mówisz o województwie śląskim to fakt - bo Justyna jest bodaj z Częstochowy, ale każdy hanys by się obraził, jakby nazywać miasto z Jasną Górą Śląskiem.
Małgosia dziś mówiła o żądaniach opozycji, aby stworzyć komisję śledczą ws. afery GetBack, która pochłonęła 2,5mld zł, zatem trzykrotnie więcej niż Amber Gold. Miło(m)ściwie nam rządzący jednak nie garną się do tego, aby tą sprawę wyjaśnić...
Dziś Małgosia była przed Komendą Główną Policji i informowała o postępach w sprawie tzw. porwania rodzicielskiego 10-letniego Ibrahima z Gdyni. Oprócz uruchomienia Child Alertu i specjalnej infolinii 995, policja poszukuje ojca dziecka.
Dobrze, że mi Emilio przypomniałeś, bo ja też coś mam z tego dnia
Swoją drogą mówiła o arcyciekawym temacie - mianowicie wzrastającej inflacji i temu jak odnoszą się do tego politycy. Urzędujący prezydent w temacie drożyzny mówił, że to jest wszystko tylko przejściowe i że obecnie ceny rosną, ale zaczną spadać . Opozycja nie zostawiła na nim suchej nitki.
Dziś Małgosia mówiła Kamilu L., funkcjonariuszu Służby Ochrony Państwa, który jest oskarżony o to, że działał w zorganizowanej grupie przestępczej, która zajmowała się kradzieżą samochodów. Żeby było jeszcze ciekawej, to był w ochronie prezydenta, choć pełnił obowiązki przy ochronie budynków. Jak to było Mamy państwo teoretyczne