Po odejÂściu pana L. w Faktach wiele siĂŞ zmieniÂło (studio oprawa prowadzÂący noewFaktyPopoÂłudniowe koniec w wieczornymi wydaniami czy sÂądzicie Âże Fakty sÂą lepsze ? ( ja jestem za TAK)
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Tak, teraz jest chyba lepiej. Jest Justyna Pochanke, jest fajniejsza oprawa graficzna, muzyczna, Fakty sÂą ciekawsze, materiaÂły sÂą ciekawsze. Ale za czasĂłw Pana L. teÂż byÂło okej
I dla mnie teÂż. Zreszto podpis mĂłwi sam za siebie. Nawet nie warto komentowac wystarczy poczytaĂŚ wszystkie wÂątki dot. FaktĂłw, Anity Werner czy Pochanke.http://gala.onet.pl/0,1122437,wywiady.html
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
Po odejÂściu pana L. w Faktach wiele siĂŞ zmieniÂło (studio oprawa prowadzÂący noewFaktyPopoÂłudniowe
Zmiana studia nie ma nic wpÂływu na Lisa i nie moÂża mĂłwiĂŚ, Âże po odejÂściu Lisa jest lepiej bo siĂŞ studio zmienilo. RĂłwnie dobrze studio mogÂło by siĂŞ zmieniĂŚ za jego kadencji
A ja uwa¿am, ¿e teraz po odejœciu Lisa to nawet lepiej jest, bo jest nowy, lepszy zespó³ prowadz¹cy, materia³y dalej maj¹ na wysokim poziomie dobre, dobrzy dziennikarze i w ogóle wszystko dalej jest OK
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
ProwadzÂący sÂą dobrzy ale nie sÂą lepsi. Zapowiedzi Lisa nikt nigdy nie rĂłwna. Poza tym nie ma juÂż FaktĂłw w plenerze z miejsc gdzie zmienia siĂŞ historia.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
Wszystko ma swoje plusy i minusy
PrzecieÂż, jak byÂł Lis to duÂża rzesza osĂłb w ogĂłle nie oglÂądaÂło FaktĂłw ze wzglĂŞdu na prowadzÂącego i jego cwaniackie zachowanie
Teraz mniej siĂŞ z takÂą opiniÂą spotykam bo Fakty prowadzi trzech prezenterĂłw odpowiednio wedÂług dni, jak komus siĂŞ jeden nie podoba to moÂże oglÂądaĂŚ Fakty jak bĂŞdzie prowadziÂł ktoÂś inny a z Lisem to tak byÂło, ze chytry Lis prawie codziennie prowadziÂł Fakty i ci co go nie lubili programu nie oglÂądali. Wcale nie byÂł taki dobry... :?
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
WedÂług mnie FAKTY nic niestraciÂły na odejÂściu Tomka Lisa Justyna jkest rĂłwnie dobra jak on. NiestaÂło siĂŞ to najgorsze czego siĂŞ obawiaÂłem za Lisem nieposzli inni oprocz Sobieniowskiego, musze tu powiedzieĂŚ, Âże feir zachowaÂł siĂŞ pan woroch, ktĂłry nieodszedÂł do WYDARZEĂ.
Ja teÂż uwaÂżam, ze takie porĂłwnywanie nie jest w porzÂądku. Nie wiem, w jakim kontekÂście mĂłwiÂł to Tobi, ale dla mnie Lisa nie moÂżna porĂłwnywaĂŚ z nikim. On jest unikalny i tyle!
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)