4..3..2..1 BUM Wiem, że czekaliście na to długo i dziś będzie Screeny z Małgosią i to w "15 na żywo"*. Minus dla realizatora, że pod koniec dał z baaardzo dalekiego ujęcia, dlatego fotek jest mniej.
6/03/2020, "15 na żywo" (screeny/streaming)
* choć bez bicia przyznam się, że było wiadomo, że będzie, bo widzieliśmy Ją na drugim planie w DnŻ #KtoMaOczyNiechajPaczy
Maciek_POZ pisze: piątek 06 mar 2020, 16:054..3..2..1 BUM Wiem, że czekaliście na to długo i dziś będzie Screeny z Małgosią i to w "15 na żywo"*. Minus dla realizatora, że pod koniec dał z baaardzo dalekiego ujęcia, dlatego fotek jest mniej.
6/03/2020, "15 na żywo" (screeny/streaming)
* choć bez bicia przyznam się, że było wiadomo, że będzie, bo widzieliśmy Ją na drugim planie w DnŻ #KtoMaOczyNiechajPaczy
A cóż to za ładna pani na drugim planie, ta na fioletowo?
Ta pani na fioletowo bardzo często zasiada w tym miejscu o piętnastej, na żywo już od dość dawna i przyznaję, czasem przykuwa uwagę równie mocno, a nawet mocniej niż prowadząca ( fantastyczne nogi )
Tego dawno nie było (dostałem informacje, że ponoć od listopada ub. r.), ale dziś się wydarzy - screeny z Małgosią z poranka. Może niektórzy się ucieszą
10/03/2020, "Wstajesz i wiesz" (screeny/streaming)