Lista Wildsteina w internecie

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Lista Wildsteina w internecie

Post autor: Łukasz »

http://lista.freewebpage.org

No i jest lista w necie. Mo¿na sprawdziÌ co ciekawego. Ale ciekawe jest to w jaki sposób znalaz³em link. Na onecie zauwa¿y³em nag³ówek, ¿e lista jest ju¿ w internecie, klikn¹³em, d³ugi artyku³ ale nie podali adresu. Myœla³em, ¿e na pewno bêdzie w komentarzach pod newsem, ale te¿ nie by³o. Dopiero na gazeta.pl przeczyta³em, ¿e ludzie próbuj¹ od godziny wpisaÌ ten adres w komentarzu, a moderatorzy onetu ci¹gle go kasuj¹. Na gazecie - nie skasowali.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Ale numer ;) gratulujĂŞ ÂŁukaszu :) to jest coÂś :)
swojÂą drogÂą teraz to bedzie niezÂła chryja na pewno... skoro to juz w necie jest
Android <3
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

i nawet ja jestem na tej liscie :twisted: :twisted: :twisted: :arrow:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

jasne : )czyÂżbyÂś byÂł podejrzany :)
Android <3
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

nie wiem w jakim charakterze jestem ale figurujĂŞ :D :arrow:
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

ja trafiÂłem na to inaczej:
dzis robi³em i robie serwis o swojej szkole i na prv rejerstrowa³em domene, a tam w najnowsych domenach by³o "wildstein". z checi klikn¹³em, patrze, a tu lista ....
kolumbus
Początkujący
Początkujący

Post autor: kolumbus »

JuÂż ten adres niestety nie dziaÂła, chyba transfer zostaÂł przekroczony.POnoĂŚ leÂży teÂż juÂż na P2P.
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

No u mnie juz teÂż nie dziaÂła :cry:
Skoro na tej liÂście jest kilka tysiĂŞcy nazwisk to napewno komuÂś zaleÂżaÂło, Âżeby to zniknĂŞÂło z neta
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

http://www.osmolin.com/lista.rar

podobno tu jest, ja sciÂągam i czekam co z tego wyjdzie :arrow:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Anonymus pisze:Skoro na tej liÂście jest kilka tysiĂŞcy nazwisk to napewno komuÂś zaleÂżaÂło, Âżeby to zniknĂŞÂło z neta
Chyba nie kilka tysiĂŞcy, a 240 tys.
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Nie dziaÂła mi Âłeeeeeeeeeee. Mam inny adres ktĂłry takÂże nie dziaÂła. Dziwnie to znika z netu. :evil:
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... 23729.html

A tekstu w "GW" na temat caÂłej sprawy na pewno niektĂłrzy nie bĂŞdÂą mogli zrozumieĂŚ, bo przecieÂż przez caÂły czas przewijajÂą siĂŞ nazwy powiedziaÂł w TVN, TVN24 pokazaÂła, w TVN24 wieczorem etc. A na pierwszy rzut oka nie zauwaÂżyÂłem ani razu nazwy TVP czy tego niby Âświetnego programu ÂŻakowskiego. A komentatorzy w TVN24 skrytykowali ten gÂłupi program w TVP1. Sam Wildstein nazwaÂł to co dziaÂło siĂŞ w programie ÂŻakowskeigo "paskudnÂą prowokacjÂą".
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

ÂŁukaszu drogi znowu siĂŞ kompromitujesz. Najpierw nalezy coÂś przeczytaĂŚ, a dopiero potem pisaĂŚ "Na pierwszy rzut oka".

Nazwa "TVP" pojawia siĂŞ dwukrotnie w tym artykule - za pierwszym razem wspomniany jest program Prosto w oczy, za drugim WiadomoÂści (ad wypowiedÂź Piotra Pacewicz). Nazwa TVN pojawia siĂŞ tylko raz - przy wspomnieniu byÂłego redaktora Rzepy, Macieja ÂŁukasiewicza. (Ta wypowiedÂź pojawiÂła siĂŞ zresztÂą w kaÂżdym wieczornym dzienniku).
Natomiast tak liczne cytowanie TVN24 nie dziwi mnie wcale - przez ca³y dzieù rozmawiali wy³¹cznie o tej sprawie, zapraszaj¹c do studia dziesi¹tki goœci. (Na pewien czas darowali sobie nawet nudn¹ komisjê œledzcz¹). Mimo to nie zamieszczono stenogramu ¿adnej z tych rozmów. O Summie zdarzeù mówiono w Wyborczej w poniedzia³ek. Sam program zosta³ skrytkowany wy³¹cznie przez Wildsteina i nie ma siê czemu dziwiÌ - ¯akowski udowodni³, ¿e bynajmniej innymi motywami kierowa³ siê wynosz¹Ì ten index z czytelni IPN. Polecam stanogram. Nie pierwszy raz pan Wildstein u¿ywa takich s³ów jak pod³a prowokacja etc - polecam program Pospieszalskiego, którego sta³ym goœciem jest obecnie by³y publicysta Rzepy.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
zadra
Bywalec
Bywalec

lista w.

Post autor: zadra »

czy jak komuÂś udaÂło sie ÂściÂągn¹Ì listĂŞ to mĂłgÂłby mi przysÂłac plik na adres: [email protected]

bede mieĂŚ dÂług wdziecznoÂści :wink:
z gĂłry dziĂŞki! :D
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

Mo¿esz j¹ œci¹gn¹Ì st¹d.
ODPOWIEDZ