Pozdrawiam wszystkich, którzy ślą do mnie privy i podpowiadają czasem pewne rzeczy. Wątek może mega prywatny, ale może lepiej, żeby ludzie wiedzieli, kiedy mogą na mnie liczyć, a kiedy nie

Moderator: Łukasz
Bez wiekszej obrazy w stosunku do innych użytkowników forum, ale dla mnie tego typu wypowiedzi nie dość, że są zabawne, to jeszcze jakby są efektem nadmiernego czasu wolnego.Maciek_POZ pisze: piątek 23 lis 2018, 16:24 Zastanawiam się nad sensem aktywnego udzielania się na forum, bowiem nie chce schodzić do poziomu komentarzy o pięknych rajstopkach trzy dni po fakcie.
Czasu wolnego trochę miałem i musisz uczciwie przyznać, że dla forum pożytkowałem go całkiem rzetelnie, prawda? A swoje zdanie co do pewnych zjawisk wyraziłem swoje zdanie w pewnym wątku i jak wiesz, admin Łukasz przyznał mi racjęTrzeciak pisze: wtorek 27 lis 2018, 12:47Bez wiekszej obrazy w stosunku do innych użytkowników forum, ale dla mnie tego typu wypowiedzi nie dość, że są zabawne, to jeszcze jakby są efektem nadmiernego czasu wolnego.Maciek_POZ pisze: piątek 23 lis 2018, 16:24 Zastanawiam się nad sensem aktywnego udzielania się na forum, bowiem nie chce schodzić do poziomu komentarzy o pięknych rajstopkach trzy dni po fakcie.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości