To co teraz napiszĂŞ pisaÂłem rano w poÂśpiechu i tak batrdziej na gorÂąco.
NagraÂłem sobie poranek wiĂŞc i obejrzaÂłem sobie go jeszzce raz i muszĂŞ stwierdzic , Âże to caÂły czas nie jest to

CaÂły czas jest jakaÂś nieobecna

Nie mo¿e skupic siê do koùca na tym co robi i czasami w³¹œnie przez to wynikaj¹ przejêzyczenia. Kiedyœ jej mowa by³a p³ynna a teraz coraz czêœciej zdarza siê jej mówiÌ yyyyyy

Po porstu juÂż tak nie potrafi szyĂŚ
MIaÂłbym teÂż wiele wÂątpliwoÂści merytorycznych(no moÂże wiele to za duÂż sÂłowo) ale juÂż trochĂŞ za duÂżo by tego byÂło

Wszytko wi¹¿e siê z tym, ¿e Anitka musi posi¹œÌ wiêksz¹ wiedzê merytoryczn¹ i zacz¹Ì to rozumieÌ
Anitka wyglÂądaÂła oczywiÂście przeÂślicznie(bosko

) tylko, Âże ty black nie moÂżesz tego niestety zobaczyĂŚ

Masz czego ÂżaÂłowaĂŚ bo jeszzce w takim kostiumie jej jeszce nie widziaÂłeÂś. I jeszcze do tego Anitka chodzi po caÂłym studiu i moÂżmna jÂą zobaczyĂŚ w caÂłej okazaÂłoÂści a nie tylko gĂłrĂŞ

No co tu duÂżo mĂłwiĂŚ

NajpiĂŞkniejsza pod kaÂżdym wzglĂŞdem kobieta na caÂłej kuli ziemskiej

Och jak ja chciaÂłbym byĂŚ na miejscu eryka
Dobra yteraz konkrety i opis:
Anitka w dzisejszym poranku siĂŞ czĂŞÂściej uÂśmiechaÂła i byÂła pogodniejsza

OgĂłlnie o caÂłoksztaÂłcie moÂżna powiedzieĂŚ, Âże byÂło trochĂŞ lepiej niÂż ostatnio
1.Za czĂŞsto patrzyÂła w kartki i nie potrafiÂła iwle powiedzieĂŚ bez pomocy ich

Ja juÂż nie wiem czy ona musi tam aÂż tak czĂŞsto zaglÂądaĂŚ

A moÂże to tak odruchowo z nerwĂłw
2.Jej pytania sÂą krĂłtkie, suche i czasami wrĂŞcz banalne. KiedyÂś wyglÂądaÂło to caÂłkowicie inaczej

Zawsze byÂła Âświetnie przygotowana i potrafiÂła zadaĂŚ o wiele lepsze, dÂłuÂższe i bardziej treÂściwsze pytania
Nie ograniczaÂłao siĂŞ to tylko do rzucania hasÂłami. Tylko pytania zawsze byÂły trafne i nie moÂżmna byÂło o nich powiedzieĂŚ Âże sÂą gÂłupie
KiedyÂś zadawaÂła pytania bez patrzenia w kartki

mĂłwiÂła prosto z gÂłowy

Widz¹Ì j¹ zawsze czu³o siê, ¿e wie o czym mówi
KiedyÂś primpter i kartki w rozmowie byÂły dla niej pomocÂą a teraz staÂły siĂŞ niezbĂŞdne
A moÂże kiedyÂś byÂła do kaÂżdego progrmu lepiej przygotowana tzn.bardziej siĂŞ staraÂła
3.MiÂła kilka przejĂŞzyaceĂą w przeglÂądach prasy

Strasznie mnie wkurza taka du¿a iloœÌ przeglódów prasy

Cz³owiek ma wra¿enie, ¿e ona tam g³ównie czyta gazetki

Zdarza siĂŞ, ze przedstawia 3 artykuÂły np. z polityki co wczeÂśniej nie miaÂło miejsca. CzĂŞsto sÂą to zupeÂłnie zbĂŞden cytaty

ale za to ona iestety nie odpowiada. Jestem przekonany, ¿e wola³aby przeprowadziÌ w tym czasie jakiœ d³u¿szy wywiad czy po³¹czyÌ siê na ¿ywo

A tak musi po kaÂżdym serwisie czytaĂŚ gazetki
Anitka musi wÂłoÂżyĂŚ w swojÂą pracĂŞ ogromny wysiÂłek i poÂświĂŞcenie aby byĂŚ zawsze przygotowanym praktycznie na wszytko
Musi mieĂŚ wiĂŞkszÂą wiedzĂŞ mertyrotycznÂą i zwykÂłee obycie z materiÂą o ktĂłrej mĂłwi
Wiêksza wiedza to wiêksza ³¹twoœc mówienia i swoboda w konstruwaniu zdaù
Co tu duÂżo mĂłwiĂŚ

Anitka musi siê wzi¹œc ostro do pracy
Musi popracowaĂŚ nad swoim warsztatem bo niestety w wyniku koteryjno-nepotycznych dziaÂłaĂą bardzo tu traciÂła
Wszyscy gnaj¹ do przodu a Anitka nie doœÌ, ¿e siê zatrzyma³¹ w swoim rozwoju dziennikarskim to jeszcze siê cofnê³a
Oj, jak ja chciaÂłbym to zobaczyĂŚ Nasz grafik-forumowicz o nas zapomniaÂł
Nie ma siĂŞ tu z czego cieszyĂŚ

Przykro jest widzieÌ Anitkê w ciœniêt¹ w jak¹œ dziurê
Mam nadziejĂŞ, Âże siĂŞ nie gniewasz
OczywiÂście, Âże nie
a to co czasami pisaÂłeÂś przypominaÂło raczej terapiĂŞ wstrzÂąsowÂą, aniÂżeli konstruktywnÂą krytykĂŞ. Sprowadzanie na ziemiĂŞ osoby zaÂłamanej poprzez ''natrzÂąsanie, ''nakrzyczenie'' nigdy nie polepsza stanu psychicznego osoby, ktĂłra ma siĂŞ ''wyleczyĂŚ''
No wiesz black Anitka teÂż nam zafundowaÂła terapiĂŞ szokowÂą
MoÂże czasami przesadzaÂłem ale w wiĂŞkszoÂśc to byÂła reakcja na to co widziaÂłem
WierzĂŞ, Âże Anitka siĂŞ podniesie po tym wstrzÂąsie psychicznym i wrĂłci do dawnej formy

OczywiÂście jestem Âświadom tego Âże nastÂąpiĂŚ to moÂże tylko w chwili kiedy jej praca zostanie odpowiednio doceniona
Teraz potzreba jej wielkiego kopa do pracy