Justyna w specjalnym wydaniu F16, w którym główną wiadomością stało się opublikowanie orzeczenia trybunału Julii Przyłębskiej dotyczącego przesłanki embriopatologicznej w ustawie o planowaniu rodziny, doprowadzającej de facto do praktycznego zakazu aborcji w Polsce.
Justyna ostatnio woli ciemniejsze barwy w stylizacjach, ale i tak efektownie bywa - mam dla Was screeny z 4 lutego. Kto zauważył lokowanie produktu #KącikKomisarzaPrzygody
swoją drogą po 15. screenie ktoś zauważył i zmieniono szklankę...
4/02/2021, "Fakty po południu" (screeny/streaming)
Były już momentami świetne naturalne włosy młodej ładnej dziewczyny, a znowu zaczęły się jakieś dziwne tapiry. Natura, natura, natura pani Justyno. Nie ma pani 55 lat.
TommyC pisze: piątek 12 lut 2021, 23:17
Były już momentami świetne naturalne włosy młodej ładnej dziewczyny, a znowu zaczęły się jakieś dziwne tapiry. Natura, natura, natura pani Justyno. Nie ma pani 55 lat.
Pani Justyna ma 28 lat i zawsze wygląda pieknie i włosy też idealnie
TommyC pisze: piątek 12 lut 2021, 23:17
Pani Justyna ma 28 lat i zawsze wygląda pieknie i włosy też idealnie
Wiem ile ma lat. I nie jestem stulejarzem, oceniam obiektywnie jako fachowiec (wybacz, ujawniał się nie będę).
Ale nie nazwisko i miejsce pracy.
Mnie denerwuje, że niektórzy nie pozwalają stylizacji ocenić. Nie można się wypowiedzieć inaczej niż pozytywnie? Cukiernia?
Forum jest od tego, żeby wyrażać opinie (kulturalnie i bez seksizmu oczywiście) i chyba większość rozsądnych osób to poprze. Nie o cukiernie chodzi - przecież nawet w gazetach są często zestawiane zdjęcia tej czy innej pani i stylist(k)a się wypowiada, który ubiór lepszy i nie widzę w tym nic złego! Jak dla mnie Justynie mniej "do twarzy" w zaczesanych włosach, że się kolokwialnie wyrażę, z kolei optymalnie było to, co sam wrzucałem na screenach z dnia 4/02, ale to tylko moja opinia .