Podziwiam ja ze pomimo tego co się teraz dzieje cały czas się uśmiecha. Wiem że to telewizja i po wysjciu z niej może być inaczej ale jednak nawet i na czas nagrywania prognozy.
To fakt, że mimo takiej diagnozy tak się trzyma i że z odwagą o tym mówi. Choć przecież ma już swoiste "doświadczenie" po tzw. covidzie średniego stopnia (to ten szpitalny, ale bez respiratora). W mediach takimi rzeczami można tylko zyskać - tak samo o chorobie mówił zresztą ś. p. Rafał Poniatowski.
Dzielnie też trzyma się Ania Dec. Pomyślcie, sama niedawno straciła dziecko, a na korytarzach pewnie mija brzemienną Justynę Koselę, która pewnie niedługo z anteny zniknie jak Asia Dunikowska...
W każdym razie szacunek dla obu Pań za to że mimo trudnych sytuacji osobistych są z widzami
Jak nie przemarsz wojska to sr... jak to mawia się przy kiepskiej serii: https://www.pomponik.pl/plotki/news-dor ... sfeed_html
Swoją drogą te opisy: znany aktor z filmów Patryka Vegi Tomasz O. (to akurat nie z tego artykułu, choć jest trochę powiązane), czy pogodynka Dorota G. - wiem że takie jest prawo, ale momentami brzmi to komicznie... I jednak czarne paski lepiej wyglądają niż te makropiksele.
W TVPiS będą mieli orgazm tygodniami... a w sumie nie wiem, czy na przyjemność zasłużyli
Dorota trzyma się dzielnie i robi dużo dobrego dla Kobiet z rakiem piersi dając im nadzieję. Wielki szacunek za to. Pamiętajcie, że każdy jest niewinny, dopóki nie zostanie osądzony przez sąd