Forumowicze, ile mamy lat?
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
20? Hmm, wole osoby z wiĂŞkszym przebiegiem lat - tj w okolicach mojego wieku - przedziaÂł 21-24. ZresztÂą nie tylko wiek siĂŞ liczy - szukam kogoÂś z charakterkiem. 

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Ona to ma chyba okoÂło 50. WidzĂŞ, ze masz kÂłopt z czytaniem ze zrozumieniem. Ale w pewnym sensie masz teÂż racje - lubie kobiety z takim charakterem. Wybacz, ale ja nie mogĂŞ otaczaĂŚ siĂŞ kurami domowymi.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Kamuii i widisz co narobiÂłaÂś - teraz wszyscy twierdzÂą, Âże masz 15. 

Marcin_pabianice wyglÂądasz bardzoooo mÂłodo
W pierwszej chwili pomyÂślaÂłem Âże jesteÂś mÂłodszy ode mnie
Wychodzi na to Âże jestem tu najmÂłodszy

Ewa ty uwaÂżaj na ÂŁukaszaEwaa pisze:Ja mam 15 lat.

Ostatnio zmieniony sobota 19 lut 2005, 10:58 przez Przemek, łącznie zmieniany 1 raz.
MoÂżesz poleÂżeĂŚ ze mnÂą, ale Âłapy przy sobie
Tak na serio to wÂłaÂśnie wrĂłciÂłem z zakupĂłw i kupiÂłem Wam ten wstrĂŞtny "Fakt" Âżeby zeskanowaĂŚ wyniki oglÂądalnoÂści.
Wiecie, Âże biegaÂłem po 4 sklepach Âżeby go kupiĂŚ
:? SE byÂł we wszystkich. 

Tak na serio to wÂłaÂśnie wrĂłciÂłem z zakupĂłw i kupiÂłem Wam ten wstrĂŞtny "Fakt" Âżeby zeskanowaĂŚ wyniki oglÂądalnoÂści.

Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl