http://www.gagastudio.pl/produkcja-telewizyjna.html

Moderator: Łukasz
To co tu powiedzieÌ o Pospieszalskim?doktorfaustus1 pisze:Gawryluk nie tylko nie mo¿e poradziÌ sobie z goœÌmi, ale te¿ wyraŸnie ujwania swoje pogl¹dy polityczne.
Tylko on trochĂŞ nieprzekonujÂąco i nie po swojemu mĂłwi: "Jaka jest prawda? Poznamy jÂą w telewizyjnym Forum".SzukajÂąc informacji o Durczoku udaÂło mi siĂŞ trafiĂŚ na dwa pliki z reklamÂą programu Forum.
Niewykluczone, Âże nie zostaÂła ona wyemitowana nigdy. WedÂług mnie, na przykÂład, ona do najlepszych nie naleÂży (chociaÂż do Durczoka nic nie mam, to jednak do reklamy...) i myÂślĂŞ, Âże TVP mocno siĂŞ zastanawiaÂła nad jej emisjÂą.doktorfaustus1 pisze:A ta reklama jest stara - najprawdopodobnije z 2002r, nigdy teÂż nie widziaÂłem jej w TV, mimo, Âże Forum oglÂądam regularnie.
Maciek pisze:To co tu powiedzieĂŚ o Pospieszalskim?
No a teraz to raczej do niedzielnego œniadania i to w prze³¹czaniu w miêdzyc zasie z Lo¿¹ Prasow¹doktorfaustus1 pisze:... s¹dzê, ¿e jest to program w sam raz na niedzielne po po³udnie - tu¿ po obiedzie etc. Czekam z niecierpliwoœci¹ na wyniki ogladlanoœci, ale coœ wiêcej bêdzie mo¿na powiedzieÌ na ten temat dopiero za kilka tygodni.
Ja Ci mogĂŞ wytÂłumaczyĂŚ. Tak, to ten sam Krzysztof SkowroĂąski. Bo on juÂż nie pracuje w Polsacie, jeÂśli wierzyĂŚ doniesieniom prasowym.tobi pisze:Czy ktoÂś mi moÂże wytÂłumaczyĂŚ dlaczego w napisach koĂąvcowych programu 7DNI ÂŚWIAT pod napisem scenariusz widnieje Krzystztof SkowroĂąski. Ten sam co pracuje dla Polsatu?
Pomy³ka - tak jest w Forum, obecnie prowadzonym przez Dorotê Gawryluk. Debata to program niezale¿ny - tj TVP mo¿e, ale nie musi emitowaÌ tak¹ propozycjê (w odró¿nieniu do Forum). Zwracam równie¿ uwagê na fakt, ¿e zazwyczaj goœÌmi Kamila Durczoka w studiu Debaty nie s¹ politycy.Kobu pisze:Durczok ma najtrudniejsze zadanie. Bo w Debacie ma kilka partii z klucza. Reszta mo¿e swobodnie dobieraÌ goœci
W tym momencie siĂŞ mylisz i to bardzo bo imie i nazwisko tej sooby widniewj w napisach koĂącowych od bardzo, bardzo dawnaTak, to ten sam Krzysztof SkowroĂąski. Bo on juÂż nie pracuje w Polsacie, jeÂśli wierzyĂŚ doniesieniom prasowym.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości